maandag 27 december 2021

Dagboek van Fabienne - Waarom geen rescue katje een kans geven

Vandaag, tijdens de Feestdagen, wil ik weer eens enkele katjes in het Kerstlicht zetten,… Katjes die ooit ergens gelukkig thuis waren en welkom in huis onthaald werden, maar vandaag echter in ons rescuecenter wachten tot zij eindelijk, na weken, soms maanden, en helaas ook soms na jaren, een baasje vinden die hen de tweede kans van hun leven geeft.

TC is een heerlijk brave ziel die aan de deur werd afgezet samen met twee pupjes,… Hij is een rustige, altijd blije vriend, goed met honden en andere katjes, gewend in huis te leven. Hij heeft een tekening van een hartje op zijn rug, komt altijd een kopje geven en spint rustig de dag doorheen. Je voelt echter dat deze kat zo gelukkig zou zijn ergens waar hij Mr. TC mag worden, een gewoon katje maar toch zoveel meer,…

Yanama is een poesje dat gered werd van de straat nadat ze haar kittens op de wereld had gezet, ze had een uitzichtloze toekomst. Ze kon gelukkig naar een opvanggezin, waar ze liefde en zorgen kreeg en tot zichzelf kon komen. Ze is goed met andere katjes en honden zijn ook geen probleem. Ze is nu gewend aan het leven in een appartement. Een heerlijk tricolor poesje met heel wat vriendschap te geven.

Mandarina werd gered van een kolonie waar ze werd afgezet door haar familie. Ze is een bijzondere, mooie poes met een lief en sociaal karakter. Haar kleur is uniek maar ook zijzelf is een pareltje van een poes. Ze leeft nu samen met andere katten en dat gaat prima, een ideaal gezinslid!

En er zijn er nog zoveel meer,… Geef hen een thuis !!

Meer informatie over TC vind je hier.

Meer informatie over Yanama vind je hier.

Meer informatie over Mandarina vind je hier.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten