donderdag 14 oktober 2021

Tootsie nu Ina

Onze lieve brave Tootsie werd  gedumpt door haar jager en achtergelaten in de campo waar ze drachtig werd. de hele familie werd ondertussen geadopteerd, ze werd herdoopt als'Ina' en ze leidt nu een luilekkerleventje. Haar adoptante vertelt: " Met Ina gaat het heel goed. Ze is in de 6,5 maanden dat ze bij ons is veranderd van een super bange, onzekere hond in een vrolijke en met de dag meer zelfzekere hond.

Wandelen gaat heel goed en doet ze met veel plezier. Liefst in het veld of in het bos. Op iets drukkere plaatsen is het soms nog een beetje moeilijk, maar gaat ook steeds beter. Verder geniet ze van lekker samen in de zetel te zitten, kauwen op haar been en knuffels verzamelen. Met de poes gaat het vanaf dag 1 supergoed.
We zijn superblij met haar en kunnen haar niet meer missen.

Ik zou graag Gudrun Briat bedanken omdat we dankzij haar Ina gevonden hebben want het was een hondje dat mij niet was opgevallen. Ik zou ook iedereen willen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat wij nu zo een fantastisch hondje hebben. Jullie doen fantastisch goed werk!" 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten