dinsdag 12 oktober 2021

Bezoek refugio 7 oktober

Bo ( Rudolph ) is 19-02-2020 bij ons gekomen. En wat genieten we van hem!

Omdat we nu op vakantie zijn in Andalusië wilden we graag een bezoekje brengen aan de refugio waar Bo is opgevangen nadat hij als ( kerst ) pup was gevonden.
Op 7 oktober was het zover en werden we na mailcontact te hebben gehad, hartelijk ontvangen door Tanya. Fabienne was er ook en na haar gesproken te hebben werden we door Tanya meegenomen voor de rondleiding en lieten we Bo achter bij Fabienne.
We werden  begroet door heel veel lieve hondjes, die maar wat graag even aandacht wilden. En dan al die vragende ogen die je vanuit de hokken aankijken. Schrijnend om te zien dat er zoveel beschadigde zieltjes zijn wat door de mensen is veroorzaakt. Lichamelijk en/of geestelijk mishandeld…
De enorme drijfkracht van het hele team, om met minimale middelen het de hondjes zo aangenaam mogelijk te maken. Tanya wist van alle honden de achtergrond en de naam. Er waren nog diverse medewerkers die Bo hadden verzorgd en hem nog herkenden. Wat een liefde en gedrevenheid, maar ook wat een onmacht om voor al deze lieverds een gouden mand te zoeken.
Nadat we alles hadden gezien haalden we Bo weer op, die zó ontzettend blij was ons te zien. Dit gun je iedere hond, dat ze een plek krijgen waar ze zich veilig voelen.
We zijn alle medewerkers heel erg dankbaar voor alles wat ze doen. Na het bezoek waren we er stil van…

Team Ace jullie zijn toppers!!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten