maandag 20 september 2021

Lockdown voor Chapar!!! ( El Chaparral )

Chapar is in lockdown .

Op 8 september is hij geopereerd aan  zijn linker kruisband . 

Acht weken moet hij zich rustig houden. 

Wat wel moeilijk is met kruising Spaanse waterhond en ZEKER met Border collie in zijn bloed !๐Ÿ˜ฉ

Mijn bazinnetje (1m56 )heeft zich een ganse week opgeofferd om op een plooibed te slapen in de keuken. Stoelen werden in de zetel gelegd en de trap werd gebarricadeerd, zodat ik zeker niet zou springen. Met de leiband naar buiten in mijn eigen tuin! Dat voelt raar aan om op mijn eigen terrein aangelijnd te zijn. Dat voelt onnatuurlijk want ik ben de baas en ik hou indringers buiten! Maar ik moest mij geven , ik voelde dat het niet ging .Toch was ik wel wat in mijn waarden gekrenkt! 

Als Imogen van school komt brengt zij mij naar buiten om eens een plasje te doen. Zie selfiefilmpje.Maar ik hou niet van pottenkijkers. Wat denk je wel pipi doen op commando en zeker niet de andere behoefte dat ik moet doen. Dat ging zeker niet vlot na een operatie. 

Na een week droeg mijn baas mij terug naar boven naar mijn vertrouwde slaapplaats. Niet op de poef die op het uiteinde van hun bed staat maar op een kussen op de grond. 

Wat ga ik blij zijn dat ik terug alles zelf mag doen. Ik ben mijn zelfstandigheid kwijt. Nu pas besef ik dat ik toch wel een verwend nest ben. Maar ja met mijn Spaanse charmes kan ik wel veel bereiken. ๐Ÿ˜‰

Waarom zou ik anders geadopteerd geweest zijn door hen. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿคช

Een lockdown groet van Chapar ๐Ÿพ

Geraldine, Chris, Imogen en Minoush.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten