vrijdag 24 september 2021

Dagboek van Fabienne - Jong en weerloos, maar groot en sterk,...

Tommy werd gered uit het dodenstation nadat hij als pup geadopteerd werd door een echtpaar dat helaas niet konden zorgen voor de groot wordende hond,… Kleine Tommy zat er te wachten, de kans dat hij zou worden ingeslapen, was groot,... Een vrijwilliger vroeg ons hem te redden,... Het ging niet makkelijk, maar na onderhandelingen kregen we hem toch mee. 

Eens bij ons zagen we een flink uit de kluiten gewassen pup die onstuimig en guitig uit de hoek kan komen, speels en lief is met iedereen, maar groot en sterk is,… Hij is prachtig om zien, lijkt erg op een Labrador en heeft er zeker de gekke streken van, maar hij is een grote jongen die een grote tuin nodig heeft en een flinke wandeling elke dag. Een baasje die hem manieren leert en richtlijnen geeft, is zeker ook van groot belang. 

Wij knuffelen hier naar hartelust met deze grote pup die ondertussen geliefd is door ons allen! Wie geeft deze kanjer een goede thuis? Jong, zotjes, vriendelijk, nog veel te leren, maar zeker een wil om daar mee aan te werken !!





NL - http://ace-charity.org/nl/honden/honden/19485 

FR - http://ace-charity.org/fr/chiens/chiens-a-adopter/19485

Geen opmerkingen:

Een reactie posten