dinsdag 28 september 2021

In Memoriam Jakkie (Ace Maria del Mar)

Helaas hebben wij onlangs afscheid moeten nemen van onze Jakkie (als in jakkie bah). Toen ze als pup aankwam in Nederland zat ze onder de poep, op dat moment heeft ze haar geuzennaam gekregen.

Het was de liefste gezinshond die we ons hadden kunnen wensen, onze kinderen konden alles met haar doen en ze genoot van alle aandacht. Ze paste qua energiek en eigenwijs karakter ook perfect bij ons gezin en van een wat zenuwachtige en beetje angstige pup is ze uitgegroeid tot een stabiele boef die het liefst zoveel mogelijk bij ons in de buurt was en waarmee ik dagelijks lange wandelingen maakte.

Vlak na onze vakantie bleek ze heel erg ziek te zijn en hebben we haar in moeten laten slapen. Veel te jong en voor ons erg onverwacht, ze was nog maar negen jaar. Regelmatig dachten mensen nog dat ze een hele jonge hond was, zo speels, vrolijk en energiek was ze nog, dus dat ze er nu al niet meer is hadden we geen rekening mee gehouden.

We missen haar verschrikkelijk, er is een gat in ons gezin gevallen die niet makkelijk gevuld zal worden. Langzamerhand pak ik de wandelingen en het bijbehorende fotoproject weer op, maar het is eenzaam zonder mijn vaste wandelmaatje…

 

Chantal, Rob, Tibor, Berber en Zeger



Geen opmerkingen:

Een reactie posten