zaterdag 5 juni 2021

Shakira nu Yska

Yska hebben wij inmiddels 7 maanden en een vrolijker hond kun je je niet wensen.

Vanaf het moment dat zij haar ogen opendoet tot zij gaat slapen is ze vrolijk en blij. Ze daagt ook één van onze andere honden uit om te spelen maar die vindt het nog een beetje eng. Heeft tijd nodig maar dat komt wel goed met die twee. Met de andere honden kan ze het ook prima vinden, ze is helemaal in de roedel opgenomen. Maar het zijn allemaal lieve honden met een rugzakje die veel van elkaar kunnen velen.

Helaas hebben wij toch het oogje moeten laten verwijderen waar zij al problemen mee had maar zij heeft er echt geen last van. Ze zag al heel weinig meer door dat oog dus aan het beperkte zicht was ze al gewend. Ze racet als een gek in het weiland en heeft inmiddels ook met de rivier kennisgemaakt. Zwemmen doet ze niet maar veilig pootje baden is ook leuk, iets wat de anderen zelfs niet durven.

De tuin vindt zij geweldig, wij hebben een natuurlijke tuin stikvol planten. Wat is leuker om daar doorheen te struinen, oké er sneuvelt weleens iets wat ik niet zo leuk vind maar zij heeft de tijd van haar leven en is helemaal op avontuur😊

Wij zijn nog steeds verbaasd dat een hondje wat 10 jr. met een dakloze man op straat heeft geleefd, zich zo snel kan aanpassen. Vanaf de eerste dag lag ze al op de bank, heerlijk tegen je aan.

Wij hopen dat we haar nog jaren mogen verwennen!

 

Marian en Piet.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten