zaterdag 3 april 2021

Javi 17783

Hallo, hier Javi, ik ben nu een paar dagen hier in Hellevoetsluis bij mijn nieuwe baasje en hondenvriendje Vito en wat heb ik al veel dingetjes gedaan.

 
Zo ben ik afgelopen maandag mee geweest een halsbandje kopen en langs de dierenarts geweest om mij officieel burger te maken van deze stad. Heb ook kennis gemaakt met een of andere Maltezer die denkt dat die een of andere pitbull met king-kong kruising is. Al had ik mezelf zeer snel verkocht en wou hij zelfs met mij spelen. Gelukkig want het is de hond van de oppas en we eten daar ook nog wel eens mee. Dus beter gelijk vriendjes worden met hem.

Dinsdag was het wel wat spannend want toen kwam dat mens dat met die rare dingen rond ging lopen. Ik probeerde stiekem de doekjes en zo te jatten. Toen ging dat herrie ding aan en ik dacht oh maar daar kan ik ook mee spelen. Vond ze niet zo heel fijn (raar mens). Wil je helpen met schoonmaken is dat ook niet goed. Maar goed ze vond me wel leuk en ze gooit ook nog een met balletjes tijdens het werken. In de middag ben ik weer op stap geweest want moesten weer langs paar winkels (fijn dat op afspraak winkelen). En heb ik met een andere oppashond bij de oppas kennisgemaakt. Die had mij niet eens door, die dacht dat ik Vito was. Terwijl die ook mee was en ik totaal niet op Vito lijk.

Gisteren een rustige dag en lekker gespeeld. Wat ik trouwens heel goed kan als Vito niet wil spelen. Speel ik wel met het flostouw of met een knuffel. In de avond gingen we bij de oppas eten en daar kon ik ook lekker mee in de voortuin waar iedereen ook zat. En soms komen mensen van die pakketjes halen en brengen.

In de avond kruip als ik lekker moe ben op de bank bij Vito of in een van de benchjes. Ook slaap ik in de nacht ook lekker door heb plekje gevonden waar ik heerlijk kan liggen dat is op bed. 

 
Maar goed dat is het voor nu want ik ga na mijn ochtendje met kattenkwaad eventjes lekker rusten, want vanmiddag gaan we weer lekker aan de wandel en dat vind ik zo leuk. En er zijn nog zoveel onbekende plekjes te onderzoeken.

Knuffel,
Javi







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten