woensdag 17 februari 2021

Reactie "Laatste dag" op het blog.

Hallo lieve dierenvrienden.

Zag de foto op het Blog onder de noemer, De Laatste Dag.

Gewoonweg HARTVERSCHEUREND!!!, maar helaas het is dus wel de keiharde realiteit…

Hartverscheurend om te zien hoe  dit lief onschuldig dier nog 1 keer omkijkt, niet begrijpend wat hem te wachten staat, de dood dus….

Heb na de foto te hebben gezien een uur lang gehuild en ging door een achtbaan van emoties,  t.w. woede, haat en veel verdriet.

Maar helaas, ik kan die godvergeten klootzakken die hun hond zo dumpen niet straffen, kon ik dat maar, had ze direct allemaal afgeschoten…

Sorry voor mijn taalgebruik, maar ik ben nu eenmaal iemand die voor de zwakkeren, lees honden, kinderen en geestelijk gehandicapten  opkomt, kortom, voor allen die zich niet kunnen verweren tegen deze keiharde wereld!

Goddank lees ik ook vele mooie berichten op het Blog van alle hondjes die een gouden mandje hebben gekregen en nog zullen krijgen, dat brengt de zaak nog een beetje in balans, maar toch…..

Fabienne, ik ben vol verwondering over hoe jij dit nog steeds kunt volhouden, maar ik begrijp je ook, soms moet je slikken voor het welzijn van de  hondjes die je evt. uit het dodingsstation kunt redden, kortom, dikke pluim!!!

En ja, dan maak ik me druk om een klitje van 1 mijn spanieltjes, die er direct moet worden uitgeknipt, want ze kon er immers hinder van ondervinden….

Ja lieve dierenvrienden, het is maar net waar je als hond geboren wordt, ben je in Spanje geboren dan loop je een enorm risico, tenzij je in handen komt van Fabienne.

Moest dit even kwijt, lieve groeten van Jody, Marie-Sol, Lady-Jane en mammie Tieske.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten