zondag 21 februari 2021

Het gaat heel goed met Braco nu Jack

Wat hebben we een geluk gehad dat Bravo, inmiddels omgedoopt naar Jack, voor ons heeft gekozen. Wat een verschrikkelijk lieve hond, die zo lijkt het, weinig heeft geleden van zijn eerste levensperiode.

Hij kwam vrolijk uit de wagen, was super enthousiast bij het kennismaken en blij dat hij bij ons in de auto mee mocht. Thuis een warm welkom van onze buurt met foto's en ballonnen.

Wat is hij blij, wat is hij enthousiast en wat wil hij de baasjes graag bij elkaar hebben. Het is een feest. Niets is moeilijk. Ik heb hem onder de douche gehad...géén probleem. Vanmorgen hebben we, na een rustige eerste nacht slapen in de bench, een fikse wandeling gemaakt. Jack kent niets en wil alles leren en weten. Wat zijn we blij met de komst van Jack!!

Nog wel een compliment voor de gehele organisatie die nodig is om deze blije hond hier bij ons thuis te krijgen. Niets is aan het toeval over gelaten, aan alles is gedacht!! Compliment ook aan de vrijwilligers die ons zeer correct hielpen bij de kennismaking. Wat een geluk dat jullie Jack en zn maatje hebben gered! Dank hiervoor, en niet te vergeten de betrokkenheid van Bep die zo gemotiveerd en betrokken is.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten