donderdag 14 mei 2020

Mina (ACE Frieda)


Ik stel jullie Mina voor. Haar oorspronkelijke naam in de refugio was Frieda. Ze is ondertussen al 9 jaar bij ons en maakt iedere dag onze dag vrolijk.
Ze is superlief naar mensen toe en vooral naar kinderen. Van honden moet ze niet al teveel weten. Ze is zeker niet agressief naar hen, maar eerder terughoudend. 

Ze is de vrolijkheid zelve,maar ook eigenzinnig. Ze heeft soms haar momentjes "alone time" nodig. Dan trekt ze zich terug op haar kussen in onze slaapkamer. Of in de badkamer (ook een favoriete plek) 

Ze houd van wandelen en vooral....van  eten! Ze eet alles, van fruit tot groenten tot vlees tot brokjes. Als we aan het koken zijn is ze als eerste daar om te"helpen",als in, hopen dat er iets op de grond  valt om asap te kunnen opeten. 

O ja en ze is een fantastische muizenvangster! 

Samen met haar zus Breezer, die uit een asiel in België komt, zijn ze onze kindjes en we zouden ze voor geen goud kunnen missen. 

Bij deze een positieve uitkomst van al het werk dat jullie verrichten voor deze lieve, mooie beestjes. En zo hoop ik dat er nog heel veel positieve verhalen zijn. 

Groetjes 
Monique en Danny







Geen opmerkingen:

Een reactie posten