vrijdag 6 maart 2020

Guapo

Olla ies Guapo hier.

Iek wiel joellie weten laten dat iek thuis ben.

Mijn nieuwe baasjes wel blij zijn met mai , iek heb leuke vriendjes hier.

Een ies zoals iek ook een herder ies vrouw en naam ies Noa en andere ies groot yorksir terrier en naam ies Skip.

Die ook van Ace/Shin komen alle baide.

Ook iek heb 3 poezevriendje 2 wiete en 1 zwarte-wiete heet 1 Tom en andere heet Jerry en zwart-wiete heet Binky.

Iek heb nu aigen slaapkamer zoals joellie kan zie op foto.

Vandaag iek ben bai dokter geweest shecke updat en die man mai net als Javie pakken bloed , na 15 minoet dokter zeg iek ben gezonde joenge.

Iekke zeg nou dag , baasje wiel ook wat geschijven , ieke laat weer wat horen snel,daaaag en diekke knoeffels en pootje voor joellie allemaal.

Ja, mooi geschreven Guapo,we zijn blij met je ookal ben je soms een lomperik,maar we wisten waar we aan begonnen met je.

Guapo begind zijn draai te vinden bij ons , moet nog steeds wennen dat hij in huis is en haalt regelmatig kattekwaad uit, zoals ff met de kattebak door het huis gaan zodat wij weer ff wat te doen hebben ( opruimen ), speeltjes van Noa en Skip afpakken.

Guapo heeft in de 24 dagen dat hij nu hier is toch regelmatig zijn ongelukjes , maar begint het door te krijgen dat als hij het buiten moet doen als er gewandeld word of achter in de tuin.

Meestal waren zijn ongelukjes s'nachts , vandaar dat hij s'nachts in de bench gaat of zoals hij het noemt zijn aigen slaapkamer.

Ook begind hij de basis commando's zoals zit, liggen en kom al aardig door te krijgen en begind zijn vriendschap met Noa en Skip steeds hechter te worden, wij hebben het gevoel dat hij toch veel leert van Noa en Skip.

Verder is hij een vrolijke jongen die graag slaapt en regelmatig zijn knuffel komt halen bij zijn bazinneke.

Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op met Guapo , maar alles bijelkaar genomen zijn we echt blij dat we de stap genomen hebben met Guapo en dat hij deel uitmaakt van ons " gezin''.

Guapo is op 28-2-20 samen met Noa en Skip naar de arts geweest voor een check en bloedtest , net als Skip,beide zijn getest op de werking van de nieren,lever,alvleesklier en suiker,Skip is ook getest op hartworm, beide zijn gezond verklaard , Noa had alleen een spuitje nodig.

Verder willen wij Karin van Oostenrijk bedanken voor de mooie halsbanden die zij meegegeven heeft voor Guapo.

Groetjes van Joke en Martin , Guapo,Noa,Skip,Tom,Jerry en Binky








Geen opmerkingen:

Een reactie posten