vrijdag 6 maart 2020

Dex (Fonske)


Mijn grote avontuur begon op 15 november 2019. Na een hele lange reis kwam ik uiteindelijk midden in de nacht bij mijn nieuwe thuis aan. Alles voelde en rook anders en ik was zo bang dat ik niet durfde te bewegen. Gelukkig bleef mijn nieuwe baasje bij mij slapen zodat ik niet helemaal alleen was.
Al vrij snel begon ik mijn nieuwe plekje leuk te vinden. Ik werd veel geknuffeld, elke dag gingen we in de bossen wandelen en ik kreeg veel snoepjes en speeltjes. In het begin snapte ik niet goed dat ik buiten moest plassen en maakte ik nog wel eens iets kapot maar mijn baasjes werden daar helemaal niet boos om.
Al snel voelde ik me al helemaal thuis en werd ik ook een beetje ondeugend.
Ik vind het erg leuk om nieuwe dingen te leren maar het allerleukste vind ik de dagelijkse lange boswandelingen waar ik heel de tijd los mag lopen. Zo nu en dan roepen ze me maar dat vind ik niet erg want dan krijg ik een lekker snoepje.
Heel vaak mag Ik met mijn baasjes mee. Naar de manege, daar vind ik het lekker om in het hooi van de paardenstallen te rollen. Voor paarden ben ik niet bang. Zelfs ben ik ook al mee op vakantie geweest want dat vinden ze gezellig en ik moet leren dat niet alles eng is. Ik durf ook al veel meer dan in het begin alleen vind ik vreemde mannen nog een beetje eng maar dat gaat ook steeds beter.
Alle vier mijn baasjes zijn heel gelukkig met mij en vinden mij de liefste en knapste hond die er is.

Een lebber en een poot van Dex (Fonske)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten