dinsdag 5 maart 2019

Bootz

Hallo allemaal,

Hier even een update van Bootz ( beter bekend als Sir Francis Drake voor jullie) 
Dertien november 2018 hebben we meneertje van Schiphol opgehaald.... Inmiddels dus bijna 4 maandjes bij ons. Nog geen moment spijt hebben we gehad! Hij voelde zich gelijk op z'n gemak en luisterde al vrij snel naar z'n nieuwe naam Bootz. 
Op een paar opvoedingsprobleempjes na ( bovenop de salontafel springen o.a.) is het een heerlijk beest. Hij is gek op vrouwen is ons opgevallen. Die worden wild en enthousiast begroet bij binnenkomst hier terwijl hij bij mannen een afwachtende houding aanneemt. Katten zullen geen vriendjes van hem worden.... Hij valt ze liever aan en jaagt ze op dan dat ie er lief tegen doet. Met onze papegaaien thuis is ie dikke vrienden! En die hebben dondersgoed door dat Bootzje altijd onderaan de kooien rond struint op zoek naar lekkers wat hun laten vallen. En dit dus ook bewust doen zogauw Bootz er weer onder staat te wachten 😉
Meneer ligt het liefst op de bank maar z'n grote mand vindt ie ook heerlijk om in te liggen. Hij pakt soms gewoon z'n eigen rustmomenten. 
Hij is ook erg graag buiten. Of het nu voor de dagelijkse wandelingen is of de achterdeur gaat open, meneer staat als eerste buiten! 
Het was nog even de vraag of ie Leishmania had. Via een snaptest bij jullie vlak voor vertrek, bleek ie verschijnselen te hebben. Hij kwam ook aan met de tabletten in z'n map. Maar ondertussen zijn we bij de dierenarts geweest voor een bloedonderzoek en hier kwam weer uit dat ie het niet had. Dus gestopt met de tabletten. Het gaat ondertussen super met hem en al met al heeft ie zich snel aangepast en zijn we de tijden zonder hem als niet eens meer bewust. Hij hoort er helemaal bij, is gek met alle gezinsleden, visites enz Enz. Een super hond!
Dankjewel ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️












Geen opmerkingen:

Een reactie posten