dinsdag 4 december 2018

Caoimhe, Nieuws van Janne ref. 14623 - geadopteerd op 23-10

De adoptante van Caoimhe (ACE Janne) vertelt: 'Alles gaat zeer goed met Caoimhe, we vonden allebei snel onze draai. Ik ben nog steeds nieuw gedrag van haar aan het ontdekken, datniet altijd gemakkelijk te begrijpen is, omdat we haar verleden niet kennen, maar we veronderstellen bepaalde dingen, en doen van daaruit kleine aanpassingen. Ik had zoveel geluk om op haar te vallen, het is een fantastische hondje!

Vrijwel vanaf de eerste dag was ze zindelijk (met uitzondering van twee kleine accidentjes als ik laat ben opgestaan). Ze is dol op wandelen, meerijden in de auto en knuffelen! Ze is erg intelligent en begrijpt de regels heel snel, maar ze heeft ook haar eigen karaktertje en tast graag de grenzen af. Maar uiteindelijk aanvaardt ze de regels zonder veel tegenstand, en begrijpt ze dat ik de baas ben.

Ze houdt van mensen, Op straat wil ze iedereen groeten. Aan de andere kant heeft ze wel problemen met andere honden. Ze stelt zich dan snel agressief op (Ik denk dat ze moest vechten in het asiel of daarvoor, voor haar eten, enz.). Ze is echter stilaan aan het leren dat honden niet haar vijanden zijn, en haar gedrag is al enorm veranderd sinds haar aankomst!
Met onze papegaaien gaat alles prima! Meestal negeert ze ze. Ze krijgt hapjes van Havana, die haar zaadjes en stukjes fruit toewerpt.
We zijn allemaal heel blij met dit avontuur en de ommezwaai dat het heeft teweeggebracht! Caoimhe is zelden alleen, maar als het toch gebeurt is het geen probleem. Iedereen is dol op haar. Ik heb het gevoel dat ze er altijd is geweest en kan me geen leven meer zonder haar inbeelden.
Je kan haar avonturen volgen op haar Instagram-account: @caoimhe_the_hyena 😊"







Geen opmerkingen:

Een reactie posten