maandag 8 oktober 2018

IN MEMORIAM: BOUBSY

Beste lieve mensen van ACE, en in het bijzonder u Fabienne,

Via deze weg wil ik met pijn in mijn hart melden dat wij gisteren afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Boubsy(adoptantje ACE). Naast intens verdriet voelen wij ook enorme dankbaarheid bij de geweldige herinneringen van dit fantastische vriendje. In 2001 zou hij, volgens zijn paspoortje geboren zijn en na, wat ik zou willen noemen, een valse start is hij gelukkig via de geweldige mensen van ACE bij ons in Nederland in zijn gouden mandje terecht gekomen. Dit was in 2005. Lieve Boubsy is dus 17 jaar geworden en wij hebben 13 geweldige liefdevolle jaren met hem mogen meemaken. Waar wij zeer dankbaar voor zijn, want wat heeft deze lieverd ons leven verrijkt. Wij missen hem dan ook nu al enorm. Ook zijn vriendje Júbi (ace-Iono) mist zijn maatje maar we hebben gezorgd voor een mooi en waardig afscheid waarin we ook Júbi de tijd hebben gegeven zijn oude vriend vaarwel te snuffelen.
Boubsy zijn mandje zal niet leeg blijven, dat is een belofte die ik aan hem heb gemaakt en deze zal ik ook met alle liefde nakomen.
Deze komende tijd zal nog even in het teken staan van het afscheid van Boubsy, maar ik ga snel contact met jullie zoeken om mijn belofte aan Boubsy na te komen.
Dank voor alles wat jullie doen voor de hondjes en in het bijzonder wat jullie gedaan hebben voor Boubsy (en natuurlijk Júbi) zodat niet alleen hij maar ook wij een veel mooier leven hebben gekregen.
Nogmaals dank voor jullie tomeloze inzet en ga vooral door, want jullie maken niet alleen het verschil voor de hondjes maar ook voor de mensen die jullie fantastische beestjes mogen ontvangen en een nieuw begin mogen geven omdat de dankbaarheid van de hondenvriendjes ongeëvenaard groot is.
Zoals wij nu hebben gemerkt tot het allerlaatste moment....

Met vriendelijke groeten,
Sandra Manuel en Gina
Boubsy🕯
Júbi 🐾
Leiden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten