donderdag 18 oktober 2018

Alsko inmiddels Jack.

Leuk dat jullie nog even informeren naar het welzijn van Alsko die inmiddels Jack heet.
We zijn zeer te spreken over de zorg die het hele traject geboden is. Bij aankomst op 29 juni bleek Jack een super enthousiaste hond maar tegen alle verwachtingen in een erg slechte eter. We probeerden van alles maar eten bleef een probleem. Samen met Manon van ACE hebben we Jack op het BARF dieet gezet. Dat bleek een goede keuze. Langzaam aan ging hij beter eten. Na een maand zijn we langzaam over gegaan op brokken. Inmiddels BARF afgebouwd en eet hij prima.
In de zomer van 2011 hadden we 2 Westies, Lucy en Cesar, geadopteerd via ACE. Zes jaar lang hebben we genoten van elkaar. Helaas is Cesar 29 oktober 2017 overleden aan de gevolgen van COPD. Zijn zus Lucy op 29 mei aan de gevolgen van een slecht functionerende lever. We missen beide honden nog steeds. Maar wilden toch weer een hond erbij (en eigenlijk weer 2). Toen we Jack op de foto zagen met zijn zwarte kop en brutale uitstraling wisten we gelijk: “Jij komt bij ons wonen”. Maar toen kwamen we ook al spoedig Tuto bij ACE tegen. Een schuchtere witte hond die dringend mensen om zich heen wilde. Dat werd nummer 2. We wilden ze samen naar Nederland laten komen en kregen daarbij alle medewerking van Rob de Vries de vlucht coördinator. Helaas werd Tuto verkouden en mocht niet vliegen. Dat was maar goed ook want Jack hield ons die twee weken volop bezig. Wat een brok leven. Maar bij vlagen ook super ontspannen en rustig. Tuto kon twee weken later op die manier rustig aanschuiven omdat onze 14 jarige Yorkshire Tess al duidelijk had gemaakt dat zij de baas was.

Inmiddels zijn we weer een team. Met elkaar 70 km op de fiets is geen probleem meer, auto rijden, eten gaat allemaal prima. We genieten weer volop. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten