zondag 7 mei 2017

Update Molly ( ACE Marge )

Dit is een van de foto's hoe zij op de website stond. Ogen zijn de spiegels van de ziel, ook bij honden. Voor mij gaf deze blik de doorslag haar te adopteren. Snel een email gestuurd en was aangenaam verrast over hoe prettig en snel alles in werking werd gezet. Ondanks goed bedoelde raad van diverse mensen om dit niet te doen want wat haal je in huis? En dan ook nog Leishmania positief? , kwam Molly op 10 januari aan op Schiphol. Had voor de reis een kalmeringstabletje gekregen want was zo angstig, de arme schat.

En dit is dezelfde Molly drie dagen geleden, bijna vier maanden bij mij. Kijk die ogen nu eens blij en vol zelfvertrouwen de wereld bekijken.

 En nog steeds vind ik het ongelooflijk dat zo een lieve gehoorzame hond als oud vuil is afgedankt. Met de Leishmania gaat het goed, uit voorzorg nog wel een tablet per dag maar zij is een kerngezonde hond en heeft nergens last van. 


Iedere dag lekker in het bos spelen met stokken. In het begin angstig en bang voor iedere hond groter dan een chihuahua. En nu vol zelfvertrouwen zelf naar honden toe stappen om te kijken of ze willen spelen. Twee en half jaar oud maar begint zich iedere dag meer en meer als een puppy te gedragen. 

En na al het spelen heerlijk met een gevulde buik onder de wol.


Namens Molly en haar baasje iedereen bij Ace heel erg bedankt voor het mogelijk maken dat wij iedere dag samen kunnen genieten van het leven.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten