maandag 13 februari 2017

Chica

Hallo beste blog lezers, mijn eerste blog was ruim twee maanden terug toen ik drie weken in Holland bij mijn nieuwe lieve ouders was. O ja ik ben Chica, voor mijn Spaanse verzorgers van ACE (Carmen).
Nu ben ik al weer vijf weken in Spanje, maar nu op vakantie. Komt omdat mijn ouders graag een poosje overwinteren in Spanje. Ik heb daar echt geen probleem mee hoor want dat gure, regenachtig koud weer vond ik nog maar niks. Nu is het momenteel hier in Calpe ook niet het weer wat het meestal is. Maar ja toch wel wat warmer he’.
Hier  mogen we elke dag lekker rennen op strand. En wat ik ook heerlijk vind, hier ligt na de storm van een week terug bergen wier en rotzooi op het strand waar ik in snuffel naar van alles wat maar op eten lijkt of ruikt. Ik rol me er ook wel eens in rond. Pas nog ben ik direct na thuiskomst in de bad gedaan omdat ik zo enorm stonk. Ik luister dan ook niet naar mijn baasje als ze me roept, veel te druk met eten zoeken want honger heb ik nog steeds denk ik. Mijn baasje zegt wel eens tegen me: jij heb geen bitterballen in je oren maar kroketten. Maar ja wat wil je als je lekker ver weg gelopen bent en tegenwind heb.
Thuis gedraag ik me al wel veel beter met eten hoor. Kan al wel wachten op mijn beurt, maar eet nog steeds alles heel vlug op. Ik wil ook al wat meer met mijn oudere broer Chimba (ook van ACE maar dan acht jaar eerder)  spelen en rennen. Ik durf ook wel de bal uit zijn mond te pakken, vind hij nog goed ook ha ha.
Ik ga nu maar weer dit story eindigen met dank aan alle mensen van ACE  en in het bijzonder mijn lieve ouders.

Groetjes van Chiba vanuit Calpe.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten