woensdag 2 maart 2016

Sole en de moeder van Niza.

Wij zijn vorige week op vakantie geweest naar Spanje. Nerja om precies te zijn. 45 minuten rijden vanaf Malaga.

Toen we de vakantie geboekt hebben, hebben we dat ook aan Ace laten weten. Zodat we op de terug vlucht eventueel hondjes konden begeleiden naar een gouden mand.

Dat kon met onze vliegmaatschappij. We hebben Sole mee mogen nemen. Het kost helemaal geen moeite en je maakt iedereen blij. Mooier kan toch niet.

Ook tijdens ons verblijf zijn we langs gegaan bij de refugio in Spanje. Het was heerlijk weer deze dag. Op het moment dat we binnen kwamen gingen er net een groep honden naar het loop veld. Dus we moesten eerst een soort van dekking zoeken, al die blije hondjes willen natuurlijk zo snel mogelijk gaan spelen. 
We hebben bijna alle afdelingen kunnen zien. We hebben gezien dat het heel veel werk is, maar ook werk dat voldoening geeft. Tijdens de rondleiding kwamen we Sole ook tegen. (Het hondje dat we over een paar dagen mee nemen op de vlucht). Het is echt een lief knuffel meisje.

Ook zien we de moeder van onze Niza in een kennel. Ook een ontzettend lief meisje. Ze mag even uit de kennel om met ons te knuffelen. Niza lijkt ontzettend veel op haar moeder. Heel erg leuk om te zien. En ja natuurlijk kriebelt het nu om ook de moeder van Niza in huis te nemen.

Hierbij wat foto's van Sole en de moeder van Niza.

SOLE





Geen opmerkingen:

Een reactie posten