woensdag 2 oktober 2024

We zijn op zoek naar een nieuw baasje voor Scooby (ACE Oregon).

Graag stellen we je voor aan Scooby (ACE Oregon). Scooby is een leuke, kleine kruising van zo'n 10 maanden oud. Hij werd in mei geadopteerd door lieve mensen, maar kan helaas niet tegen de drukte van de grote stad. Daarom zoeken we een nieuw thuis voor deze leuke, jonge hond.


Scooby is een actieve hond en hij heeft (mentale) uitdaging nodig. Hij vindt het leuk om te trainen. Zijn huidige adoptant heeft hem al best wat geleerd en hij luistert dan ook goed. Hij kan loslopen en is ook wel eens mee geweest naar een terras. Mee in de auto vindt hij ook prima en alleen thuis zijn is bij zijn huidige adoptanten geen probleem. Hij woont nu met katten en dat gaat goed.

Scooby is in eerste instantie onzeker bij het ontmoeten van nieuwe mensen. Als hij je eenmaal kent, is het een grote knuffelkont. De stad is te druk/spannend voor hem, waardoor hij de hele tijd aanslaat en moeilijk tot rust komt. Aan de lijn vindt hij honden soms nog spannend. Als hij de hond eenmaal kent, is hij snel grote vrienden. Scooby woont nu in een appartement, maar we zien liever een huis met tuin voor hem.

Voor Scooby zoeken we actieve adoptanten in een rustige(re) woonomgeving. Hij zou het leuk vinden om samen op cursus te gaan. Hoewel hij geen problemen lijkt te hebben met kinderen, zijn we op zoek naar een huisje zonder inwonende kinderen. De verwachting is dat hij met een andere hond kan wonen, maar dit is niet noodzakelijk. Scooby verblijft nog in Rotterdam. Wie komt er met hem kennismaken?




Meer informatie over hem vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten