dinsdag 8 oktober 2024

Noa (voorheen Florine) ; nu een echte levensgenieter !

Wij zagen Noa op Facebook verschijnen en ik was direct verliefd! En wat was ze zielig op de foto’s; véél te mager, ondervoed, doffe vacht met kale plekken en ze keek heel angstig. In de tekst werd vermeld dat ze al in een dodingsstation zat en ik was geraakt en ontroerd.

Ik heb die avond direct thuis verteld aan mijn man en kinderen wat ik op facebook had gezien en we hebben er allemaal goed over nagedacht. We zouden ervoor gaan!

 

Op woensdagmiddag 20 maart 2024 was het dan eindelijk zover! Noa kwam in Nederland aan uit Spanje en we waren blij verrast toen ze uit de vrachtwagen kwam; wát een schatje!

We namen haar mee naar huis en hadden expres weinig afspraken in onze agenda voor de komende maand zodat we op ons gemak aan haar konden wennen en zij aan ons. Ze moest immers ook nog zindelijk worden, dus wij waren voorbereid. Ze was uiteindelijk al na 2 dagen zindelijk omdat ze het voorbeeld volgde van ons andere hondje, buiten in het gras plassen enz had ze snel in de gaten.

Noa kwam bij ons huis aan en vond het even lastig om naar binnen te gaan; het was voor haar letterlijk een drempel. Ons andere hondje, die al 3 jaar bij ons is, huppelde echter vrolijk en enthousiast naar binnen, dus Noa volgde voorzichtig.

Eenmaal binnen ging zij alle hoeken van de huiskamer verkennen; snuffelend ging ze de hele huiskamer door en wij lieten haar met rust, zodat zij op haar gemak haar nieuwe plek kon verkennen.

Ze is vanaf dat ze bij ons is, al goed aangekomen in gewicht en haar vacht heeft geen kale plekken meer, maar glanst volop. Ze geniet onwijs van alles en wij van haar; ze is een geweldig leuk, lief, gezellig, dankbaar, tevreden en enthousiast hondje. Wij zijn trots en blij dat we haar hebben kunnen redden van een rotleven met honger en angst en haar kunnen verwennen in haar diamanten mandje bij ons. Deze zomer met ons mee geweest naar Frankrijk en ze genoot enorm van alles.

Wij kunnen het iedereen aanraden om een hondje te adopteren bij ACE. Alles was erg goed geregeld en georganiseerd.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten