woensdag 16 oktober 2024

Levi mocht mee naar het strand! Wanneer mag hij naar huis

Hij is een prachtige, jonge Podenco (2 j) die al veel te lang in ons asiel verblijft. Meer dan een jaar geleden werd hij gered van de autostrade, verwaarloosd en uitgehongerd. Hoewel hij nog wat angstig is, laat hij zijn lieve en zachtaardige kant steeds vaker zien.

Levi voelt zich het meest op zijn gemak in het gezelschap van andere honden. Hij is enorm sociaal en haalt veel steun uit een stabiele hondenvriend. Mensen vertrouwt hij nog niet onmiddellijk, maar met de juiste begeleiding en veel geduld zal hij zeker openbloeien. Daarom zoeken we voor Levi een ervaren baasje dat tijd en liefde heeft om zijn zelfvertrouwen op te bouwen, bij voorkeur in een huis waar al een andere rustige hond aanwezig is.

Buiten geniet Levi volop van een rondje rennen, waarbij zijn energie en speelsheid naar voren komen. Toch zijn de straat en alle nieuwe indrukken soms nog wat overweldigend voor hem. Met liefdevolle aandacht en training kan hier zeker aan gewerkt worden.

Ben jij degene die Levi het veilige en liefdevolle thuis kan geven waar hij zo naar verlangt? Hij wacht met smart op zijn nieuwe kans! 

Voor meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten