donderdag 17 oktober 2024

ACE Mateo,nu Mo is sinds een kleine maand helemaal thuis!

Een week of drie geleden liep mijn vrouw met haar vriendin die toevallig ook vrijwilliger is (nazorgen katjes) bij de stichting ACE hun gebruikelijke rondje. Op een gegeven moment kwam de kater Mo (ACE Mateo) ter sprake, een hele lieve jonge kater die zich helaas niet thuis voelde bij de al aanwezige kat in zijn voormalige thuis.. De vrijwilliger sprak de wens uit om Mo zelf te gaan adopteren. 

Vrijwel direct gaf mijn vrouw aan: misschien is Mo wel iets voor ons. En al onze kinderen en ikzelf waren direct enthousiast. Het werd op donderdag besloten, op vrijdag een online huisbezoek en direct afspraken gemaakt om Mo die avond nog vanuit Utrecht naar Veendam te halen. 

De eerste avond/dag moest Mo nog wennen aan de situatie, maar op zaterdag zocht hij al contact en nestelde zich al bij de vrouw des huizes. 

Mo heeft vanaf dag één onze harten gestolen en laat steeds meer van zichzelf zien. Ook is te merken dat het een puber kater is met bijbehorende streken. Dat is niet vervelend, maar geeft aan dat hij zich thuis voelt! Ons hele gezin is in de ban van Mo! Een hond heeft een baas. Mo heeft personeel! 

Wat mede zo'n goed gevoel geeft is de begeleiding en hulp die we van de enthousiaste en betrokken vrijwilligers van de stichting ACE. Er wordt ook aan nazorg gedaan en mocht het niet goed gaan...ook dan is de stichting bereid om te bemiddelen! 

Wij vinden het straks super spannend als Mo naar buiten mag, want wij kunnen ons gezin zonder hem niet meer voorstellen. Wij hebben een grote tuin met een hoge omheining.

Groeten van WHAMMM (Vroeger één M minder .. nu de M van Mo! Volwaardig gezinslid) 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten