dinsdag 11 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Pinokkio's baasjes gaan scheiden.

Het is dagelijkse kost, mensen die uit elkaar gaan. Jammer genoeg kunnen we dit niet verhelpen, alleen is er geen tijd meer voor onze Pinokkio langs beide kanten. Hun leven gaat een andere weg op en onze jongen komt weer bij ons terecht. Hij staat met een pootje weer richting onze refugio, maar eerst willen we alle registers open trekken om dit te kunnen voorkomen want hij verdient veel beter!

Pinokkio werd als pupje geadopteerd, en leefde de afgelopen twee jaar bij een gezin met kindjes. Hij is een echte gezinshond die van zijn familie en kinderen houdt. Hij moet nog wat bijgestuurd worden tijdens het wandelen, want soms durft hij al eens uithalen naar bepaalde honden maar hij is goed corrigeerbaar. Hij is volgens het gezin een geweldige lieverd en een echte huishond, daarom hopen wij zo dat hij of opvang mag vinden of ergens anders mag thuiskomen!

Het is altijd zo triest wanneer mensen uit elkaar gaan en de viervoeter op straat komt te staan, maar wat kunnen wij doen… Alleen maar er alles aan doen om onze Pinokkio te helpen, door hem te delen en delen! Laat ons samen vechten voor deze lieverd!

Meer informatie over hem vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten