zaterdag 29 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Het bijzondere verhaal van Junio.

Hij is een hond die ooit een thuis had, dat voelt je gewoon aan zijn houding. Hij werd gevonden in een klein dorpje in het binnenland van Spanje, helemaal verwaarloosd. Een dame trok zich zijn lot aan en bracht hem naar de politie, die net als het dametje hun hart verloren aan deze integere viervoeter.

Ze hadden hem naar het dodenstation moeten brengen, maar dat kregen ze niet over hun hart. Als volwassen hond op straat terecht komen, betekent vaak het einde van je kansen. Pupjes en kleine hondjes, dat gaat nog wel, maar eens ze de hoogte van je knie bereiken houden je kansen op.

Zoals zo vaak kon of wilde niemand hem opvangen, laat staan hem een kans geven. Maar de politie wilde Junio – vernoemd naar de maand waarin hij gevonden werd – zo graag redden en bracht hem persoonlijk dat hele eind naar ons. “Kan je hem aub redden?!” was de vraag. “Ja, we gaan ons best doen!”, is dan ons antwoord. Als we kunnen doen we het, maar onze mogelijkheden zijn ook beperkt.

Zo kwam Junio binnen, een schat van een hond, lief met kinderen en super met mensen en andere honden, en altijd vrolijk en blij je te zien! Welk gezin of baasje wil deze lieverd in hun hart opnemen? Hij wordt je soulmate voor het leven, dat staat vast!





Meer informatie over hem vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten