maandag 27 maart 2023

Zaterdag 13 mei – Hondenwandeling aan zee – Oudenhoorn


Vrijwilliger Candice Wale organiseert een hondenwandeling met lunch, volledig ten bate van ACE|SHIN!

Dus iedereen die ACE|SHIN een warm hart toedraagt is uitgenodigd, en het leukst is als jullie (ACE) hond(en) meekomen. Maar zonder hond ben je natuurlijk ook welkom!

We starten die dag tussen 10.00 en 10.30 uur met ontvangst bij het strand van Hellevoetsluis/Rockanje waar deelnemers bij aankomst met thee, koffie en iets lekkers verwelkomd worden. Verzamelpunt is achteraan op de parking van het Quakstrand bij Oever 1, Hellevoetsluis (als herkenningspunt zal er een ACE vlag geplaatst worden). 

Vervolgens kan er lekker op het strand en/of door de duinen worden gewandeld (er zijn 3 verschillende strand/duinwandelingen van Staatsbosbeheer die uitgeprint klaarliggen, of je kunt gewoon lekker zelf een eindje het strand op lopen). Er is een losloopgebied op het strand, een openbaar toilet en horecagelegenheden.

Vanaf 12.00 tot 14.00 uur staat er een lekkere lunch klaar bij Candice’ huis in Oudenhoorn. (Oudenhoorn ligt op 15 min. afstand van het strand.) Bij Candice ligt ook informatie over de omgeving klaar, zoals de vestingstadjes, recreatiegebied, duingebieden, bezienswaardigheden en bijv. landwinkels met streekproducten. Zo kun je er een leuk dagje uit van maken.

Kom je van ver en wil je eventueel in de buurt overnachten, dan zijn er diverse campings in de buurt waar ook honden toegestaan zijn.

De kosten voor deze dag bedragen EUR.10,- per persoon en komen ten goede aan ACE|SHIN.

We hopen op een mooie opkomst en een leuke dag voor alle deelnemers!

Voor meer info, inschrijven & betalen: https://ace-charity.org/hondenwandeling-oudenhoorn/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten