zaterdag 25 maart 2023

Update Paulina.

Ondertussen is Paulina al een paar weken bij ons in opvang en wat een vooruitgang heeft ze geboekt. Totaal ontredderd kwam ze bij ons aan. Stilaan overwon deze angst van haar nieuwsgierigheid en kent ze ondertussen onze dagelijkse routine. s Morgens staat ze ons enthousiast op te wachten en kijkt ze uit naar een knuffel. Ze houdt er van om lekker rond te rennen in de tuin en daarna languit uit te rusten en geknuffeld te worden. Overdag kan ze samen met mijn honden gerust een paar uur alleen zijn. Ze maakt niks kapot en is ook zindelijk. Ook het wandelen gaat elke dag beter. Van onverwachte geluiden durft ze wel nog eens op te schrikken maar met de nodige aanmoediging lukt het wel om dit te overwinnen.
Nieuwe situaties zoals bezoek vindt ze wel nog spannend. Maar eens ze jouw vertrouwen heeft, komt dit helemaal goed.

Lieve Paulina is zo een lieve en zachtaardige mix mastin dame. Er zit geen greintje kwaad in haar. Ze kan met kinderen en een honden vriendje is ook een pluspunt. Wie geeft haar de kans opdat ze zich ten volle kan ontplooien en ze kan tonen wat een pracht van een hond ze is?
Lionel, Paulina, Minus, Kleine en Maximus. Een zoveelste gedumpt nestje Mastinnetjes. Vijf stuks. Alsof ze geen levenswaarde hebben. Gelukkig konden ze hun eerste levensmaanden bij een fostergezin doorbrengen waar ze alle liefde kregen, en dat loont altijd. Het zijn lieve, sociale puppy's die groot gaan worden en ergens terecht moeten komen waar ze thuis mogen opgroeien, en verstandig met hen omgegaan wordt.

Een Mastin is een grote loebas maar als je ze niet goed begeleidt en geen grenzen stelt van in het begin heb je geen Poedeltje dat tegenwringt maar 50 kg of meer dat je gaat tegenspreken, maar dat kan je voorkomen door van in het begin duidelijke lijnen te stellen. Een Mastin heeft een vrolijk en teder karakter, en je krijgt een geweldige, gehoorzame hond, als je samen een band opbouwt op basis van respect en liefde. Ook hebben deze reuzen een tuin en een dagelijkse bezigheid nodig, ze zijn waaks en enorm aan hun familie gehecht, en zullen dan ook je huis en familie met hun leven bewaken.

Het zijn nu hele lieve pups en dat willen we graag zo houden door de juiste familie te vinden die dit werk verder zet, en hen een thuis voor het leven wil geven. Wie geeft hen die kans?




Meer informatie over haar vind je hier.

Vragen of wil je met haar kennismaken? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties@ace-charity.org  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten