maandag 27 maart 2023

Het tweede boek over Boef ligt in de winkel!

En auteur Jana Elza Wuyts schenkt een deel van de opbrengst aan onze refugio, en daar zijn we heel dankbaar voor!

Jana Elza Wuyts: "Voor de zeldzamen die Boef nog niet kennen: drie jaar geleden redden mijn man en ik de wilde Podenco in de Andalusische bergen van een gewisse dood.

'Boef. Liefhebben kan je leren' vertelt hoe we met onze vriend na de pandemie op pad trokken. De mensenwereld was een grote onbekende voor Boef. We gingen op hotel en restaurant, wat voor hilarische (en nerveuze) taferelen zorgde. We trokken naar de stad, waar Boef grote ontdekkingen deed en bijzondere vrienden maakte. Uiteindelijk reisden we terug naar zijn geboortedorp in Spanje. Daar reageerde Boef helemaal anders dan we hadden verwacht. 

Er zijn het voorbije weekend al wat Boefjes gespot in de winkels - onze tijger had te weinig geduld om de officiΓ«le releasedatum af te wachten. Maar vanaf gisteren vond je 'Boef. Liefhebben kan je leren dus' officieel in elke Standaard Boekhandel of online: https://www.standaardboekhandel.be/p/boef-liefhebben-kan-je-leren-9789464594720.  

Er is ook een e-boek - dat vind je op de website van Pottwal Publishers via https://www.pottwalpublishers.be/product-page/boef-liefhebben-kan-je-leren.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten