maandag 6 juli 2020

Studenten van MBO Lentiz voor jullie mooie bijdrage!!


Beste medewerkers van ACE,

wij zijn 4 studenten van het Lentiz MBO Maasland in Nederland. Afgelopen schooljaar hebben wij meegedaan aan een project genaamd “Jong ondernemen”. Met dit project leer je het ondernemingsvak doormiddel van je eigen bedrijf. Ons bedrijf heette Recycle4Dogs. Wij maakten hondenmanden en leuke bordjes van hout. Ook maakten wij leuke armbandjes met houten kralen.

Voordat ons project kon beginnen, moesten wij aandelen verkopen aan mensen. Elk aandeel kostte 20 euro. Met het geld van de aandelen konden wij voorraden maken en inkopen doen. Door alles te verkopen op markten, konden we weer proberen winst te maken.

Aan het einde van het project waren wij erg blij toen wij winst hadden gemaakt. Samen met de aandeelhouders hebben we besloten het geld te doneren aan een goed doel. Doordat 2 studenten bij jullie stage hebben gelopen, was de beslissing over welk goed doel snel gemaakt.

Wij hebben voor jullie een bedrag van €273,86! Ik hoop dat jullie de zomer goed gaan doorstaan en dat jullie met dit geld de hondjes blij kunnen maken! Dat verdienen ze, en jullie ook!

Heel veel succes in de toekomst met ACE, en heel veel plezier met dit bedrag!

Groetjes van,

Melanie (directeur Recycle4Dogs, oud stagiaire) Bas  (Financiën) Stach (oud stagiaire) Marissa en een poot van Vaco🐾






Geen opmerkingen:

Een reactie posten