zaterdag 22 september 2018

Pooky en Bobby

Wij hebben 2 Spaanse draken geadopteerd via ACE, 2 en 1,5 jaar geleden.
De oudste, Pooky nu bijna 3 jaar, komt van straat of is gedumpt bij iemand die honden opving voor ACE. Bij hem merken we wel heel erg dat hij een rugzak heeft. Vreemde mensen en honden hebben niet in de buurt te komen. Net als scooters en motoren. Andere Spaanse honden vind hij juist leuk ook al kent hij ze niet. Voor ons en bekende is hij gelukkig een grote schat met gekke streken. Hij vind het ook geweldig om gedragen te worden, springt gewoon in je armen, helaas komt dit waarschijnlijk doordat hij 2 slechte knieën heeft.
Bobby, nu bijna 2 jaar, is uit het dodingsstation vrijgekocht samen met zijn 2 zusjes. Hij is heel anders qua gedrag. Alleen soms wat angstig/onderdanig maar grote vrienden met alle honden. Bobby is wel een grote koukleum. Loopt nu overdag soms al met bevroren poten en oren.
Samen zijn het een stel draken van de top. Buiten in de losloopren staan mensen regelmatig te kijken als ze aan het spelen en stoeien zijn. Het gaat er wel eens hard aan toe dat er zelfs mensen denken dat ze staan te vechten.
Loslopen zonder een hek er omheen gaat helaas niet. Er hoeft maar 1 vogel te zitten en ze rennen er vandoor.


Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, hond

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond, gras, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond, buiten en natuur

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond, buiten en natuur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten