donderdag 5 april 2018

1 Jaar Scout (Ace ChaCha)

Wat hebben wij de leukste eerste jaar gehad met onze lieve Scout (ACE ChaCha). Tijdens onze "proefwandeling" met Scout (zie 1e foto) wist ik niet wat ik moest denken. Een lieve hond leek ze wel, maar haar karakter was lastig in te schatten. Wij hebben ontdekt dat ze een vriendje is voor bijna iedereen die ze ontmoet, en altijd bereid om op pad te gaan voor een avontuur. Door de weeks gaat ze overdag met een uitlaatservice mee naar een omheind veld waar ze lekker kan graven met vriendje Ted. 

Weekenden besteden wij graag met haar bij verschillende natuurgebieden, maar vaak in de buurt van ons, Slot Loevestein, lopen wij een lange stuk om vogels te bekijken, een van haar favoriete tijdsbestedingen. Ook knuffelen op de bank doen wij graag samen, of ze ligt in de keuken terwijl wij koken. In ieder geval een hond die echt gezellig bij je wil blijven.

Inmiddels heeft ze twee keer certificaten gehaald op de hondencursus, en als ze een beloningsdoos neerzetten, kiest Scout altijd voor de grootste stuk ze kan vinden. :)

Wij zijn dankbaar voor wat Scout betekent in ons leven, een vriend die onze leven verrijkt. En natuurlijk zijn wij ACE dankbaar voor deze kans.


Groetjes van Dawn, Sjaak en Scout (ChaCha).



Geen opmerkingen:

Een reactie posten