vrijdag 27 april 2018

Sin Nombre

Het is eind maart 2018 en mijn beste vriendin Chiara en ik vertrekken met een koffer vol ingezamelde spullen voor ACE naar Mallaga om zodoende door te reizen naar Mijas. Op dat moment weten wij al dat er honden en 1 kat zeker mee terug kunnen reizen naar Amsterdam Schiphol.

Wij hebben de week bij de refugio als zeer prettig ervaren. In principe kon alles en wij werden zeer gastvrij verwelkomt. Veel veel
Heel veel honden, van groot tot klein en vele aan de magere kant! Maar ze zijn hier veilig!

Het viel ons op dat het schoon is en dat er ruimte is voor vele.... Wij hebben geholpen met het uitlaten van vele honden. Het was een eer om te mogen doen.

Maar tja......ik had ook een reservering gedaan.... een katje genaamd Sin Nombre wat betekent als geen naam. En dat zegt al genoeg.... Sin Nombre zat niet in de refugio maar in een soort van dieren pleeggezin en de vraag was natuurlijk of wij hem even mochten bewonderen.

Na wat navraag bleek dit mogelijk te zijn in Tormollinos. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen door de pleegmama van Sin Nombre. Ze haalde hem uit het kattenverblijf en hij rende door de tuin met andere katten en hondjes. Ze hadden allemaal hun eigen verhaal....

Sin Nombre ging mee naar Amsterdam alwaar hij eerst bij moest komen. Het liefst wilde hij zich verschuilen op de raarste plekken. Je gelooft dit niet maar t is echt waar.....in de verwarmingsbuis achter het bad of in de kruipruimte van het huis.

Inmiddels is hij gelukkig gewend, hij is heel sociaal en de omschrijving klopt precies!

De naam en zijn verleden zal hij behouden, maar zijn gouden toekomst is ook in gegaan.

Groetjes Dennis en Chiara 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten