vrijdag 2 maart 2018

Giggel (ACE Happie)

Hallo allemaal,

Graag zou ik me aan jullie willen voorstellen. Mijn naam is Giggel en ben op 6 januari 1 jaar geworden. Ik was nog maar een heel klein babytje toen ze me op straat zagen. Een groepje lieve kindjes gaf mij een doos en wat brokjes. Maar toch voelde ik me zo alleen en bang. Maar, ik had geluk een dagje later kwamen lieve mensen van een asiel me ophalen. Daar werd ik heel goed verzorgd, maar toch hoopte ik snel op een gouden mandje, en weer had ik geluk. Nikki & Glenn werden opslag verliefd op mij, gek vond ik. Snel pakte ik mijn spulletjes en vertrok ik met de verzorgers van het asiel naar het vliegveld. Wat was dit allemaal spannend. Toen ik uit het vliegtuig liep en ik door de deur kwam zag ik allemaal mensen. Maar hoe gek het ook klinkt, ik wist meteen wie mij kwam ophalen. Ik ging in de auto mee helemaal naar klimmen (zuid-limburg) En daar begon mijn nieuwe leven. 

De eerste tijd moest ik even wennen, maar ik voelde me steeds meer thuis. 

Ik woon nu 8!maanden in Klimmen en ik vind het te gek. Ik ben een heel lief hondje, maar soms maak ik het mijn baasjes ook graag moeilijk door lekker ondeugend te zijn en te doen wat ik zelf wil. Ik heb een mand vol met speeltjes, deze haal ik dan helemaal leeg en doe er vervolgens niks mee. 😜 Dit vind ik dan zo grappig.
Mijn baasjes hebben mij heel veel kunstjes geleerd, ik kan zelfs een high five geven! 🤚🏼 

Via deze blog wilde ik jullie gewoon graag even laten weten dat het goed met me gaat en ik geniet van alle aandacht die ik krijg!

Als laatste wil ik de mensen van ACE bedanken die ervoor gezorgd hebben dat ik een 2e kans heb gekregen, en ik heb deze met 4 poten aangepakt. ❤️

Ps. Ik zal mijn baasjes vragen een paar foto's van mij mee te sturen. 

Heel veel liefs, 
Giggel 

(Ace: Happie) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten