zaterdag 7 januari 2017

Onze Oliver is gelukkig !!

Onze Oliver, die binnen kwam met een zwaar oogprobleem, geopereerd werd, die daarna  parvo kreeg en overleefde, …
Hij was effe kantje boord …maar we gaven niet op, en levenslustige Oliver nog veel minder,…
Hij heeft het gered en is super gelukkig met zijn baasje, wat willen we nog meer ?
Het gaat je goed lieverd !!

Zijn baasje schrijft :

Oliver, hoe hij nog altijd heet, is mijn eerste eigen hondje. Bij mijn mama heb ik vroeger ook altijd een hond gehad maar ben dan op jonge leeftijd alleen gaan wonen en dan lukte het nooit om een hond te nemen.
Met de hulp van mijn vriend, vrienden en familie komt mijn droom nu eindelijk uit. Ik ben sinds kort verhuisd naar Antwerpen centrum en woon in een huisje met een buitenkoer samen met mijn katje en nu Oliver.
Oliver is een hondje dat zich van niet veel aantrekt en gewoon geniet van elk moment. Dit zag ik al bij de aankomst in de luchthaven. Geen stress, niet bang, niet blaffen of janken… Het braafste en mooiste hondje dat ik ooit heb gezien.
 
Het is gewoon geweldig om zo'n verhalen te horen zoals dat van jullie. Ik hoop dat ik in de toekomst evenveel mijn steentje kan bijdragen! Jullie mogen fier zijn op wat jullie doen… 
Ik heb van Oliver al de mooiste levenslessen geleerd op deze korte tijd… zelf heb ik het niet altijd makkelijk gehad. Hij is mij enorm dankbaar, dat zie ik, maar eigenlijk heeft hij mij gered.
 
Hij voelde zich heel snel thuis en komt super goed overeen met de poes. Momenteel is hij een beetje aan het puberen en overal in aan het bijten, maar dit zal ook te maken hebben met de tandjes die hij aan het wisselen is. Ik ben naar de dierenarts geweest en hij is kerngezond en ook met zijn oogje is alles zeer goed in orde.
 
Ik wens jullie ook een geweldig 2017 en weet eigenlijk niet heel goed hoe ik jullie, Fabienne en het hele bestuur voor alles moet bedanken.
Dank u voor jullie mail, ik was echt heel erg blij deze te ontvangen en dank u voor alle bijdragen en zorg in het begin van Oliver zijn leven.
Ik hoop dat we samen nog veel leventjes mogen redden, want ze verdienen het allemaal!
 
Zeer veel groetjes van Oliver en mij! xoxo





Geen opmerkingen:

Een reactie posten