maandag 3 oktober 2016

MAMÁ met 7 pups in een container opslagplaats ...

We werden verwittigd dat er een mama gebaard had ergens achterin een opslagplaats van vrachtwagens en containers.
Er werd ons gezegd dat de mama onaanraakbaar was en onmogelijk te benaderen. Toen een van onze mensen ging kijken, konden er vijf pupjes gered worden.
Ze konden onder een container uitgehaald worden. De hondjes zaten helemaal onder het ongedierte. Het was een afgrijselijke plaats en hier had geen van hen kunnen overleven.
Enkele dagen verstreken, maar de mama en twee pupjes waren nog altijd niet bij ons. Toen onze vrijwilliger terug naar de plaats ging om de mama en de resterende pupjes opnieuw proberen te redden, kreeg ze tot grote verbazing te horen dat ze de mama en de pups gevangen hadden en zij voor de deur van ons asiel afgezet waren! Omdat niemand de poort opendeed, hadden ze ze daar achtergelaten! Geen mama met pups te vinden, iedereen op zoek ...
Ze had zich ergens in de bosjes verstopt. Twee van onze studenten zijn in de onverdraagzame hitte wacht gaan houden (heel knap van hen!).
Samen met enkele van haar andere pupjes, die de dagen voorheen gered werden, zaten ze in de bosjes - en ja hoor: plots kwam mama naar hen toe …
Ze volgde de studenten probleemloos naar het asiel, wilde haar kleintjes niet in de steek laten en gaf zich volledig over ... De hele familie is nu veilig en wel: verzorgd, ongedierte verwijderd. Onvoorstelbaar, het is een mirakel dat dit projectje gelukt is dankzij onze geweldige vrijwilligers en studenten. Samen staan we sterk, als altijd!















Geen opmerkingen:

Een reactie posten