donderdag 19 maart 2020

Help ons overleven!!


Lieve Allemaal,

Dit is een nachtmerrie, voor ons allemaal, we worden met neus op de feiten gedrukt, hoe kwetsbaar “wij" ook zijn, mensen doen maar,….maar wat nu met onze viervoeters  in ons opvangcentrum ?

Voor onze honden en katten is het ook een enorme klap, ons rescue heeft geen enkele financiële ondersteuning van de overheid, gisteren werd ons bevestigd dat in de maatregelen tot tegemoetkoming de dierenasielen niet in aanmerking komen. Wij mogen onze honden en katten wel blijven verzorgen, en dat doen we dan ook met hart en ziel. Maar heel voorzichtig en met strikte regels.

Geen enkele ondersteuning van de overheid, maar ons opvangcentrum met de twee asielen samen met bijna 500 honden en meer dan 100 katten, hier lopen de kosten gewoon door,….

Ze zetten ons dus in de vergeethoek, en overleef maar, maar hoe, we kunnen niets, geen evenementen, geen marktjes, geen feestjes om te overleven.
We zijn eigenlijk ten dode opgeschreven als wij dit maanden moeten vol houden, onze honden zullen in het slechtste geval allen worden afgemaakt, en dat is helaas de pure realiteit, ik wil er niet aan denken,…

Daarom vragen wij om ons te steunen, wij kunnen dit even aan, maar niet voor heel lang, toch zal ik blijven vechten samen met ons team en Dirk, 
Samen gaan we dit aan, samen moeten we hier door, samen staan we sterk,…

Steun ons in deze moeilijke tijd, onze viervoeters moeten hier ook door,…

Alvast bedankt,…Fabienne en het hele team ACE SHIN










Geen opmerkingen:

Een reactie posten