donderdag 27 juli 2017

Workshop en Gedragsdeskundige gesprek

DE HONDENKARAVAAN IS OOK WEER AANWEZIG OP HET GROTE WEERZIEN!!!
De Hondenkaravaan is geboren uit liefde voor alle honden. Op verschillende vlakken proberen wij bij te dragen aan honden-geluk in Nederland. Begonnen als een kleine uitlaatservice, heeft De Hondenkaravaan zich inmiddels uitgebreid met meerdere activiteiten, zoals het geven van trainingen en workshops. Wij volgen de ontwikkelingen binnen hondenland op de voet, maar slaan waar nodig onze eigen weg in.
Gedrag advies gesprek
Tijdens het Grote Weerzien is Sharon van De Hondenkaravaan aanwezig om advies gesprekken te voeren met baasjes die tegen iets aanlopen met hun hond of honden. In een rustige setting vindt er een één op één gesprek plaats waarin
baasjes advies krijgen hoe om te gaan met het probleemgedrag. Het advies wordt na het Grote Weerzien per mail naar de deelnemer toegezonden. Het gesprek duurt rond de 10 minuten en kost € 15,00 waarvan € 5,00 wordt gedoneerd aan Ace.
Aanmelden is verplicht en kan via info@dehondenkaravaan.nl. Na uw aanmelding krijgt u alvast een vragenlijst toegezonden zodat wij ons optimaal kunnen voorbereiden op uw gesprek. Gesprekken zijn tussen 13.00 uur en 14.30 uur.

Workshop ‘leuk aan de lijn’
Een heerlijke wandeling samen met jouw hond is echt een feest! Wanneer de hond niet constant aan de lijn trekt, tenminste. Bij de workshop ‘leuk aan de lijn’ leer je op een leuke manier (volgende de positieve trainingsmethode) hoe om te gaan met een hond die aan de lijn trekt. Handige tips en oefeningen om mee naar huis te nemen en daar samen aan de slag te gaan! De workshop duurt ongeveer 25 minuten. Na de workshop ontvangt iedere deelnemer een hand-out met alle behandelde stof. De workshop kost € 15,00 waarvan € 5,00 wordt gedoneerd aan Ace. De workshop is om 11.00 uur.
Aanmelden via info@dehondenkaravaan.nl
https://www.facebook.com/dehondenkaravaan/

Schrijf je snel in want vol=vol!


Tot ziens op 9 september!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten