maandag 17 juli 2017

Up-date Shiva ( Voorheen Zandra)

Vanaf 28 maart is Shiva bij ons. Het voelde gelijk als thuis voor onze meid. En voor ons voelde het ook gelijk goed. Na een periode van moeten wennen aan onze vogel van maar een weekje was het helemaal goed. Shiva is een super schatje, erg lief naar andere honden en wij krijgen niets anders dan liefde van haar. En zij wordt super verwend door ons. Mijn man en ik zijn grote honden gewend en na een paar weken waren we er uit dat we er nog een hondje bij wilden hebben. Er zijn zoveel hondjes die een warm thuis zoeken en wij kunnen dat bieden.

Op 5 Juni haalden wij onze 2e ACE hondje op, Tolva. Wel werden we voordien nog gebeld dat ze leishmania had, en of we haar dan toch nog een huis konden bieden. Dit was voor ons een duidelijke ja, ook zij mag een mooi leven hebben bij ons. Shiva ging mee om Tolva op te halen. De eerste 2 weken hebben de dames echt een paar keer flink gevochten dat ik met mijn handen in mijn haar zat. Komt dit ooit nog wel goed, hebben we er wel goed aan gedaan? Ook Was Tolva erg gefixeerd op onze Ara en wou zij daar wel een hapje van nemen.

Godzijdank vonden zij de rust en werden het vriendinnetjes. Ook werd Shiva haar BFF (Best Friends Forever) opgenomen in de roedel door Tolva dat was voor ons erg belangrijk. Tolva is aan de lijn erg onzeker naar andere honden en wil ze dan aanvliegen, Shiva deed dit nooit maar gaat hier nu in mee. Dit is het enige aandachtspunt op het moment. Shiva en Tolva aanbidden Skip onze ara, aangezien hij vaak lekkers op de grond laat vallen.

4 weken later gingen de dames met onze vogel mee op vakantie…. Naar Spanje, maar nu alleen om te genieten en op vele mooie plekken te wandelen. Om heerlijk hond te zijn en om zwaar verwend te worden.

Het gaat ons goed, en we hopen dat er vele mensen ons voorbeeld volgen en van jullie gaan adopteren. Wij kunnen niet meer zonder onze meisjes!

Ik kon niet kiezen uit een foto aangezien wij zoveel mooie momenten hebben met de dames!

Groetjes Joyce en Peter Rijk.
Shiva ( Zandra)
Tolva





Geen opmerkingen:

Een reactie posten