zaterdag 29 juli 2017

Oudere hondjes adopteren

Hallo,
Graag wil ik een lans breken voor de oudere honden die ter adoptie staan bij ACE.
Wij hebben momenteel 5 senioren honden bij ons wonen, waarvan er 2 via ACE komen.
In Oktober 2015 kwam Gitta bij ons wonen, en parmantig dametje, dat in no time gewend was aan onze Nederlandse gewoontes. Gitta is een echt tuttebelletje, ze geniet van aandacht, een wandelingetje op z'n tijd, en natuurlijk van eten.
Gitta's gezondheid was perfect. Helaas begint ze nu, nu ze bijna 15 is een beetje te dementeren. Echter met ondersteuning van een pilletje, is haar gedrag weer rustiger, en kan ze op een goede manier van haar laatste periode op deze wereld genieten.

1 Mei jl kwam Toy in Nederland aan, en kwam hij bij ons wonen. Toy is in Juni 11 jaar geworden.  Hij heeft het verschrikkelijk zwaar gehad in Spanje. Hartworm, Leishmania, verlaten door zijn familie, en in een dodingsstation beland. Dankzij ACE weer in liefdevolle handen beland.
Toy is een verschrikkelijk aanhankelijk mannetje. Hij had wat aanpassingsproblemen maar die zijn nu zo goed als verdwenen! 
Hij geniet van z'n leven in Nederland, en wat zijn wij blij met dit manneke. Wij hopen nog jaren samen avonturen te beleven met hem.

Senioren honden verdienen ook zo een warm mandje. Het geeft zoveel voldoening ze zien te genieten.

Daarom enkele fotos van Gitta en Toy in een lekker mandje.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten