zondag 30 juli 2017

Lucy ruim 2 weken bij de adoptanten.

Het verhaal van de adoptanten:

Na eerst 2 Cocker Spaniels (beide 14 geworden) en onze 2 West Highland White Terriers bleven we in 2016 met 1 Westie over (de andere was ook 14 geworden). Tijdens de Kerstdagen was Ada een beetje aan het Googelen geslagen en zo kwam zij op de site van verhuisdieren.nl, alwaar wij Molly tegen. Dinsdags na de Kerst zijn we met Daisy (onze overgebleven Westie) naar Voorburg gereden om te kijken of er een mooie klik was met Daisy. En die was er, kort daarna hadden wij Molly bij ons. Dus toch weer 2 hondjes.

Wat we niet konden voorzien was dat Daisy begin februari op bijna 14-jarige leeftijd plotseling overleed.

Vooralsnog besloten Ada en ik om géén tweede hondje meer te nemen, echter, we hadden al zolang twee hondjes gehad dat we daar te zeer aan gewoon waren geworden.
Ada keek toch regelmatig op diverse websites van organisaties die hondjes uit het buitenland een tweede kans willen geven, en kwam zij op de website van de stichting ACE.

Daar kwam ze al gauw Lucy tegen. ’n Schnauzer(tje) van ongeveer 6 jaar. Oorspronkelijk uit Spanje maar al een paar jaar, samen met een ouder hondje, bij de moeder van Jennyfer Roozendaal. Deze mevrouw overleed ’n paar maanden geleden en werden haar hondjes een beetje heen en weer geslingerd. Het oude hondje blijft bij Jennyfer, ondanks dat ze zelf al een paar honden heeft. Voor Lucy is zij bij de ACE terecht gekomen en zo kwam Lucy bij ons.

De verstandhouding tussen ’n Roemeense Molly en de Spaanse Lucy is uitstekend te noemen. Wij hebben 0,000000 % spijt dat we deze twee moppies een nieuwe kans hebben gegeven.


Groetjes Cees en Ada
Geen opmerkingen:

Een reactie posten