dinsdag 11 juli 2017

De familie komt bijeen!

EVEN VOORSTELLEN: Evi (Evita), Evi (Evi), Donny (Evangelo) en Rossi (Evert), twee zusjes en twee broertjes uit één nest. Allen pups van Evelien, een Galgo moeder. Allen geadopteerd in Nederland.

2 APRIL: Eerste ontmoeting tussen Evi, Donny en Rossi. Wat een succes en wat een leuke dag. De honden maakten lol en konden het prima met elkaar vinden.

INCOMPLEET: Maar ….. de familie is nog niet compleet. Gelukkig is dit keer ook zusje Evi van de partij. Evi, de enige blonde schone uit het nest van allemaal pikzwarte broers en zuster.

WHATSAPP: Lang leve de WhatsApp. Contact is zo makkelijk te onderhouden. Kletspraatjes en foto’s over en weer. Gezellig!

9 JULI: Vandaag staat er weer een wandeling op de agenda. Nu ook om zusje Evi te verwelkomen. Het hondenstrand van ’s-Gravenzande is the place to be.  Lekker vroeg afgesproken. Het zonnetje schijnt uitbundig.

ROEDEL: Een hele hondenbende want ook alle huisgenootjes zijn mee. Een mooie ondiepe geul met water is de perfecte plek om te spelen. Ook voor de kinderen.

DORST: Na uren te hebben gespeeld waren de hondjes doodmoe. Rossi liet zelfs de bal voor wat ie was en ging op zijn kont in het water zitten. Hij was er klaar mee. Dus tijd om nog wat te gaan drinken op het terras.

FOTO: Natuurlijk nog even geprobeerd een “nette” groepsfoto te maken. Dat viel nog niet mee met dat zooitje ongeregeld. Waarom staan wij hier voor paal? Hoezo allemaal dezelfde kant op kijken?


AFSCHEID: Geluk zit in kleine dingen. We hebben allemaal genoten van het heerlijke strand en de lieve honden. En natuurlijk van het gezelschap. Het afscheid was dan ook allerhartelijkst en we zien elkaar snel weer.


2 opmerkingen:

  1. Zo mooi om te zien. Wat een heerlijke honden en wat hebben zij het getroffen.

    BeantwoordenVerwijderen