donderdag 20 juli 2017

Bunny,...jarenlange mishandeling...wat een leven achter de rug ?

Op het spreekuur van een dierenarts uit de buurt, kwam een vrouw aan met dit kleine hondje,..
Ze had het gevonden op straat zo vertelde ze,…waarop de dierenarts naar het hondje keek en vast stelde dat het in enorme pijn verkeerde,..ze kon niet voor of niet achteraan lopen op haar pootjes, een grote ellende, ontstoken oogjes,…
Toen zei de dierenarts, we zullen eens kijken of het arme beestje een chip heeft,…waarop de vrouw het op een rennen zetten…en nooit meer terug kwam, ……zij was de eigenaresse,..
Vervolgens werd het hondje door de politie opgehaald en in een dodenstation gezet, de procedure volgend zoals de wet voor schrijft,…10 dagen …als de eigenaresse dan niet komt aftekenen mag het hondje worden vernietigd, of mag in adoptie gaan,…of naar een protectora,…zo gaat dat volgens de wet,….
Bunny hebben wij opgenomen, een hondje dat huilt van ellende of pijn,…dat gaan we nu nakijken, we zullen naar onze specialist gaan met spoed zodat we een beeld krijgen van wat dit beestje voelt en heeft….
Volgens onze eigen dierenarts heeft ze nooit gewandeld, altijd opgesloten geweest in een mini ren, een mini balkon ?
Ze heeft geen spieren niet voor en niet achter, haar oogje ziet er ziek uit, en haar vacht is dof en onverzorgd,…
Het is eigenlijk een hoopje ellende, om bij te huilen, maar dat helpt niet veel, ze moet geholpen worden …
Nu ze bij ons is,..eerst beet ze naar iedereen, dat is ondertussen al veranderd en kan je haar strelen en vindt ze het fijn,…
Ze geniet duidelijk van de nieuwe mensen om haar heen,…

Meer informatie over Bunny vind je hier.Geen opmerkingen:

Een reactie posten