zondag 2 augustus 2015

Yara en Robin hun baasje stierf, drie van haar hondjes naar het dodenstation ...

Yara, een rood cockertje, en Robin, een kruisingske, waren van een Spaans dametje, dat leefde voor haar hondjes. Tot op het laatste moment bleef ze zoeken voor een baasje voor elk van hen, maar op een dag vonden de buren de dame dood in haar huisje.
De drie hondjes om haar heen moesten geplaatst worden. De familie, de autoriteiten, alles werd in gang gezet, maar de familie wilde geen van de hondjes nemen, noch de kinderen, noch de tantes en nonkels! De bezittingen waren welkom, de viervoeters niet!
Ze werden alledrie naar het dodenstation gebracht en daar hun papieren perfect in orde waren, de vaccins up to date en de chip op naam van het gestorven baasje was, duurde het eeuwen voor we de hondjes vrij konden krijgen. Dat noemen ze de belachelijke administratieve molen! Twee van de drie zijn gered, het derde hondje is van verdriet en ontbering gestorven. Ook Robin en Yara treuren enorm, ze komen over dit verdriet, deze omwenteling in hun leven, moeilijk heen.
Robin is zo bang dat je hem niet aan kan raken. Yara werd zwanger gemaakt in het dodenstation en is geaborteerd van 6 enorme pups, die het beestje nooit ter wereld had kunnen brengen!
Beide hondjes zijn graat en graatmager en triest, gewoon ontroostbaar. We doen ons best: Yara heeft een heel lief en onderdanig karakter. Voor een rode cocker te zijn is zij een lieverd, heel onderdanig en stilletjes. Ze moet nog veel verwerken.

Tijd zal nodig zijn en een goed baasje om hen over dit verdriet heen te helpen ...
YARA





ROBIN


Geen opmerkingen:

Een reactie posten