vrijdag 21 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Osita, de enige overlevende.

Osita werd gevonden in een vuilcontainer, vol ongedierte, erg zwak en ondervoed. Gezien haar zwakte ging ze mee met een opvanggezin waar we in een mum van tijd dit zwart bolletje wol zagen opknappen!

Ze lijkt steeds meer op een Belgische herder naarmate ze groeit, heeft een lief en goed karakter maar is geen groepshond. Haar baasje is haar alles en die zal ze trouw overal naartoe volgen naarmate ze meer en meer samen horen.

Osita is goed met katten en met honden. Ze is erg gevoelig van aard maar ook zeer intelligent. Een knap Herdertje, waarvoor nu een beste baasje wordt gezocht!

Meer informatie over haar vind je hier.

Yako gaat ook soms eens mee werken en de kindjes blij maken, maar vandaag hadden we allebei een dagje verlof 😁

 


Hier is het elke dag bring your cat to work-day (alle, eerder bring your work to the cats, want die willen geen hele dag alleen zijn 😉)

 


Dog of the week by Danique 😊

Student Danique maakte deze kleine reportage van Lucky luke

 


Informatie over hem vind je hier.

Vuitton springt vrolijk het weekend in! Fijn weekend van hem en al zijn lotgenootjes 🐶🐱

 

Meer informatie over hem vind je hier.



Chico gelukkig in Duitsland🫶

 







Tommie woont met zijn vrouwtje op een camping in Haacht en is de lieveling van iedereen.

Hij gaat mee met de tent op reis, bootje varen,...  en is altijd happy. Onlangs was het 1 jaar geleden dat hij in zijn thuis aankwam. En dat moest gevierd worden! 






 


HOND VAN DE WEEK: * Aeres *

Plots stond hij daar. Aeres!

Toen de sterilisatieprojecten aan de gang waren in het dorpje waar Viv woont, zag ik samen met mijn zus een klein pupje in the middle of nowhere. Huppelend en niet wetend waarheen, doodsbang in de velden waar geen mens voorbij komt, laat staan een beetje eten zou zijn. We konden hem niet vangen want zijn angst was te groot. Een van de zovelen. 

Enkele dagen later werd er een pup gedumpt bij het hotel waar de dierenartsen logeerden. Hij kwam naar ons, en kreeg de naam “Aeres”, naar de school die het project georganiseerd had. 

Hij is een unieke verschijning, een heerlijke, lieve pup die zo graag wil weten hoe het voelt gelukkig te zijn. Een vriendelijke jongen, die alles wil ontdekken en leren kennen. Een baasje met een beetje tijd en geduld, die hem verder wil opvoeden zal zo een levenslange en gelukkige band met hem kunnen opbouwen!


Meer informatie over Aeres vind je hier. 


KAT VAN DE WEEK: * Sevilla *

Sevilla werd gespot als bang katje op de straten van Sevilla, een vrijwilligster vroeg dan ook of wij dit katje wilden helpen. Ze was helemaal van streek toen ze net bij ons was en was dan ook in het begin totaal onaanraakbaar. 

Hoogstwaarschijnlijk heeft ze een thuis en familie gehad in een vorig leven maar hebben ze haar letterlijk en figuurlijk op straat gezet. Nu ze wat gesetteld is laat ze haar lief karakter zien, ze komt graag knuffelen, is nog steeds bedeesd voor onbekenden. Andere katten vind ze ietwat raar maar met een rustige en sociaal soortgenoot zou haar wel verder op weg kunnen helpen.

Meer informatie over Sevilla vind je hier.

donderdag 20 juni 2024

Morcilla mag overal mee met baasje!

Geen moment blijft hij alleen thuis! 

Beiden zijn een eenheid!






 

SHOP & WIN-WIN actie

 


Wil je voordelig shoppen én onze viervoeters steunen?
Deze webshops doneren van elke bestelling 10% aan ACE|SHIN én geven jou ook nog eens 15% korting!

--> Stainless steel sieraden & meer: Ramsis Jewelry - www.ramsisjewelry.com

--> Cadeau & woonaccesoires: LaClusive – www.laclusive.nl

Gebruik deze code bij je bestelling om je 15% korting te claimen "ACE-WIN-WIN"

Binnenkort vertellen wij hoeveel er is opgehaald voor ACE|SHIN! 



Onze Shakespeare

Shakespeare  is de voorbije maanden een goede opzichter geweest in onze kliniek! Niets ontsnapte aan zijn waakzame oog 🧐😉 Volgende week is het eindelijk aan hem om naar zijn nieuwe thuis te vertrekken!



𝐊𝐨𝐦 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐧𝐬 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐣𝐞 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐛𝐚𝐫 𝐯𝐚𝐧 𝐃𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧𝐛𝐞𝐬𝐜𝐡𝐞𝐫𝐦𝐢𝐧𝐠 𝐌𝐞𝐜𝐡𝐞𝐥𝐞𝐧 ?

 


Je kan er leuke spulletjes kopen, waaronder de Boef-boeken! En er zijn ook nog tal van andere leuke shops! Je kan ook een bezoekje brengen aan hun asielhonden en genieten van een hapje en drankje.


Wanneer? za 22 en zo 23 juni, van 12:00 tot 18:00
Waar? Slachthuislaan 3, 2800 mechelen

Meer informatie: https://dierenbeschermingmechelen.be/nieu.../event-zomerbar/ 



Langzitters van de maand Juni 🐶 Anske & Mirella

Anske en Mirella werden - ondertussen al weer 3 jaar geleden - gered uit een dodingstation. Ze waren doodsbang, kropen letterlijk over de grond van schrik en durfden je amper aankijken.

Gelukkig blijft er van deze bange, terughoudende honden ondertussen niet veel meer over! Het zijn twee ondernemende, dappere dames, die altijd klaar staan voor actie. Ze houden enorm van een lange wandeling, zodat ze even hun energie kwijt kunnen, maar ze spelen net zo graag met hun balletje!

Anske is de voortrekker van beide meiden, en zal als eerste naar je toe komen voor een knuffel en wat aandacht, Mirella zal eerder haar voorbeeld volgen. Maar ze zijn allebei even vriendelijk en sociaal, ook naar andere honden toe!

Een huis met een grote tuin waarin ze goed kunnen rennen, afgewisseld met een stevige wandeling, zou de ideale thuis zijn voor hen! En wanneer hier ook een liefhebbend baasje aan te pas komt, hebben ze alles waar hun hartje maar naar verlangt!

 

ANSKE

MIRELLA

Informatie over Anske vind je hier en over Mirella hier    

Langzitter van de maand Juni 🐱 Kaos

Kaos en Bao werden als kitten geadopteerd door een jong koppel, de broertjes waren hun oogappels en betekenden de wereld voor hun tot de komst van de baby. Er was niets mis met de broertjes want ze waren schatten van katten maar opeens had mevrouw een allergie aan katten, dit voel toevallig samen met de komst van hun kleine spruit. 

Ze kwamen bij ons aankloppen en zo verwelkomden we ze in onze grote familie. Ze kunnen perfect apart geplaatst worden dus we hopen zo dat hun kansen vergroten op adoptie.
Beide katjes zijn heel sociaal, komen heel graag knuffelen maar waren in het begin wat het noorden kwijt wat ook logisch is want ze hebben hun thuis moeten inruilen voor een (voorlopig) leven in een kooi.

Meer informatie over Kaos vind je hier.  

woensdag 19 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Herderpupjes in overvloed!

Onze refugio draagt de verantwoordelijkheid voor heel wat kloppende hartjes. We kregen de laatste weken weer heel wat nestjes binnen die allemaal ergens ongecontroleerd op de wereld kwamen. Vandaag willen we jullie onze Herder pupjes voorstellen:

Ze werden gered uit de vuilbak, als hele kleine pupjes zonder mama, daar duidelijk achtergelaten met de bedoeling hen in die vuilbak te laten sterven... Je moet het maar doen en durven! Bij ons ontplooien ze zich tot sociale lieve pupjes die gelukkig niet beseffen wat hen overkwam. Het zal deze deugnieten niet aan hun hartjes komen!

Herdertjes die stuk voor stuk heerlijke pupjes zijn, en ergens geweldige metgezellen zullen worden, mits de juiste aanpak en opvoeding! Ideale gezinsleden die heel veel vriendschap en plezier in huis zullen brengen!!




Rihanna – https://ace-charity.org/honden/honden/22699

Rhea – https://ace-charity.org/honden/honden/22698

Ronny – https://ace-charity.org/honden/honden/22697

Rino – https://ace-charity.org/honden/honden/22696

Rulo – https://ace-charity.org/honden/honden/22695

Raúl – https://ace-charity.org/honden/honden/22694




Wie valt voor de charmes van deze prachtige jongen?

Pepsi (1 jaar) is een grote, jonge hond die een jaar geleden als pup bij ons binnenkwam. Hij heeft een moeilijke start gehad, maar is nu uitgegroeid tot een flinke en stevige kerel. Pepsi is lief, vriendelijk en speels, maar heeft tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen, vooral mannen. Eenmaal hij je vertrouwt, is hij de allerliefste vriend die je je kunt wensen.

Hij houdt van spelen en knuffelen, maar is nog wat onzeker aan de lijn en op straat, vooral in het bijzijn van vreemden. Hij heeft een geduldige eigenaar nodig die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Pepsi zoekt een liefdevol thuis waar hij zich veilig en geliefd voelt. Als je bereid bent om hem te begeleiden en vertrouwen te geven, zal Pepsi je hart veroveren en een onmisbaar deel van je familie worden. Wie geeft deze lieve reus de kans om te laten zien hoeveel liefde hij te geven heeft?

Meer informatie over hem vind je hier.

Bedankt aan David en Vanessa, voor hun donatie van 250 kg puppyvoer!! 🐾

 


Wie neemt Loak mee op het avontuur van zijn leven?

Loak (1 jaar) is de laatste pup van een nestje dat inmiddels al een jaar geleden bij ons werd gedumpt. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een stevige kerel, maar is nog steeds net zo lief en aanhankelijk als altijd.

Hij houdt van wandelingen en is een echte knuffelbeer. Hij is ontzettend sociaal en gaat goed om met zowel volwassenen als kinderen. Hoewel hij nog veel moet leren, zal hij je zonder twijfel aan het lachen maken met zijn gekke fratsen.

Loak is op zoek naar een liefdevol gezin waar hij verder mag opgroeien tot een gelukkige en zorgeloze hond. Als je graag een jonge hond wilt opvoeden en klaar bent voor avontuur, dan is Loak de perfecte metgezel voor jou. Fun verzekerd en affectie gegarandeerd!

Meer informatie over hem.vind je hier

Ga jij kennis maken met lieve loebas Elise?

Elise (2 jaar) is nu bijna een maand bij haar opvanggezin. Nu ze helemaal hersteld is van het mama zijn, zie je haar terug als jonge, speelse hond. Ze geniet van in de tuin rond te crossen, vooral met haar kleine vriend een chihuahua, maar ook als de hond van de zoon langs komt een cross mastin speelt ze vrolijk.

Haar terrein zal ze bewaken zoals haar ras dat geleerd heeft. Binnen is ze de rust zelve. Ze is graag in de omgeving van mensen en aan knuffels geen gebrek. Een paar uur alleen zijn, is ook helemaal geen probleem voor haar. 

‘s Nachts slaapt ze gewoon op haar kussen of op een veldbedje. Ze vernielt niets. Dus een bench zie je hier niet. Elise loopt liever vrij rond in de tuin, de leiband is nog steeds de boeman. We willen haar dan ook eerst alle vertrouwen geven voor we daar mee echt aan de slag gaan, we oefenen wel maar dwingen haar niet en we geven haar alle tijd. Dat komt wel goed.

Ze zou het beste passen bij mensen met een tuin waar ook jij vertoeft want ze volgt je overal.

Wie wil er tijd in deze schat investeren en krijgt in ruil de mooiste, leukste, liefste en slimste hond van zijn dromen. 

Meer informatie over haar vind je hier.


Geef jij Elina een mooie oude dag?

Hier zitten ze weer, twee broodfok moedertjes. Opgebruikt en afgedankt. Ean gaan ze naar een dodenstation, of worden ze ergens afgezet, of erger. 

Elina en Katti zijn erg lief zijn ondanks hun verleden. Het zijn dankbare senioren, elk met hun kwaaltjes maar net als elk oudje willen ze alleen maar gerust zijn en nog even gelukkig worden. 

Ze kunnen elk naar een eigen thuis vertrekken, waar ze schandalig verwend moeten worden! Zolang ze maar ergens een liefdevol en verantwoordelijk baasje kunnen vinden, bij wie ze nog meetellen tot ze er straks niet meer zijn.

Meer informatie over haar vind je hier.

HOND VAN DE WEEK: * Aeres *

Plots stond hij daar. Aeres!

Toen de sterilisatieprojecten aan de gang waren in het dorpje waar Viv woont, zag ik samen met mijn zus een klein pupje in the middle of nowhere. Huppelend en niet wetend waarheen, doodsbang in de velden waar geen mens voorbij komt, laat staan een beetje eten zou zijn. We konden hem niet vangen want zijn angst was te groot. Een van de zovelen. 

Enkele dagen later werd er een pup gedumpt bij het hotel waar de dierenartsen logeerden. Hij kwam naar ons, en kreeg de naam “Aeres”, naar de school die het project georganiseerd had. 

Hij is een unieke verschijning, een heerlijke, lieve pup die zo graag wil weten hoe het voelt gelukkig te zijn. Een vriendelijke jongen, die alles wil ontdekken en leren kennen. Een baasje met een beetje tijd en geduld, die hem verder wil opvoeden zal zo een levenslange en gelukkige band met hem kunnen opbouwen!

Meer informatie over Aeres vind je hier.

KAT VAN DE WEEK: * Sevilla *

Sevilla werd gespot als bang katje op de straten van Sevilla, een vrijwilligster vroeg dan ook of wij dit katje wilden helpen. Ze was helemaal van streek toen ze net bij ons was en was dan ook in het begin totaal onaanraakbaar. 

Hoogstwaarschijnlijk heeft ze een thuis en familie gehad in een vorig leven maar hebben ze haar letterlijk en figuurlijk op straat gezet. Nu ze wat gesetteld is laat ze haar lief karakter zien, ze komt graag knuffelen, is nog steeds bedeesd voor onbekenden. Andere katten vind ze ietwat raar maar met een rustige en sociaal soortgenoot zou haar wel verder op weg kunnen helpen.

Meer informatie over Sevilla vind je hier.

dinsdag 18 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Onze eerste poezenmoedertjes van het jaar en hun kids op zoek naar een nieuwe thuis!

Elke dag weer worden overspoeld door telefoons van mensen die poezen vinden met hun kittens, overal te velde.

Zo bijvoorbeeld Iya, zij werd gered van het dodenstation, hoogzwanger, en kon niet meer geholpen worden. Amper een dag later beviel ze bij ons van haar 4 kleintjes. Ida kwam een weekje later binnen en nog geen 24u later bracht ze haar kittens ter wereld… Voor beide moedertjes zullen het hun laatste kittens zijn, maar deze laatste keer konden ze tenminste in alle rust en omringd door liefde, mama zijn.

Onze sterilisatieprojecten maken voor velen een verschil, maar helaas niet voor allemaal. Maar we geven niet op en trachten voor die enkelen een nieuwe wereld te betekenen!

Kijk zeker even naar onze lieve mama’s en hun kroost!

 








Informatie over:

Idahttps://ace-charity.org/katten/katten/22649/

Iya https://ace-charity.org/katten/katten/22508/

Ikarhttps://ace-charity.org/katten/katten/22747/

Isaachttps://ace-charity.org/katten/katten/22746/

Inohttps://ace-charity.org/katten/katten/22745/

Ivar –  https://ace-charity.org/katten/katten/22744/

Tinus https://ace-charity.org/katten/katten/22743/

Tricohttps://ace-charity.org/katten/katten/22742/

Toshihttps://ace-charity.org/katten/katten/22740/ 



In Memoriam: Figaro

“Op 15 augustus 2012 kwam jij in mijn leven. Je had 2 jaar in het asiel in Algaciras doorgebracht en je woonde net een maandje in opvang in Blankenberge.

De eerste weken waren nog afwachtend; leren omgaan met je nieuwe baasje en de poezen.

Maar al snel vormden we één team. We waren twee handen op één buik en leken in vele opzichten op mekaar. Ik was niet de meest sociale persoon en jij zocht ook niet het gezelschap van andere honden. Ik hield niet van regen en jij vertikte het om in de regen te gaan wandelen (tja, als je gewoon bent aan de Spaanse zon). We hielden alle twee van wandelen, maar lagen toch ook zeer graag samen languit op de bank.

In de voorbij twaalf jaar zijn we zelden een dag niet samen geweest en toen ik in mei 2013 vijf dagen in de US was geweest, stond je die eerste avond dat ik terug was, naast mijn bed vragend om bij me te mogen slapen. Ik zei “ja” en sindsdien sliepen we ook elke nacht samen in hetzelfde bed.

We hielden allebei van reizen en nieuwe dingen ontdekken en dus hebben we talrijke reizen doorheen Europa gemaakt. Je hebt op de top van de Tourmalet gestaan, hebt rond het Gardameer gewandeld, hebt gehiked in de Schotse Highlands, van het zonnetje genoten in de Provence, enz. enz.

Je was ook le petit gourmand. Eten was je lust en leven en dat was ook wat aan je figuur te zien. Ja, we leken nu eenmaal in alles op elkaar. 

De laatste jaren ging het wat minder. De dagelijkse wandelingen werden minder lang, alles ging stroever. Het gehoor en het zicht gingen achteruit, maar je bleef je best doen. Samen zochten we naar oplossingen.

Op zondag 9 juni, werd je 15 jaar. Maar het ging niet meer. Je lichaam was op. Dus op maandag, heb ik met heel veel pijn in het hart besloten om je te laten gaan.

 

Mijn lieve, zoete Figaro, je was 12 jaar lang mijn soulmate, mijn trouwe reisgezel en mijn comfortdekentje. Slaap zacht mijn lieve schat. Ik zal je vreselijk missen.” 



Zuri

Zuri is nu één jaar bij ons en we zijn nog steeds harstikke blij met Zuri! 

Het gaat super goed met haar en voelt zich helemaal thuis bij ons! 








Het team van Aperitivo Bar bracht ons gisteren een bezoekje met een donatie van 100 kg eten 😊

 

𝐔𝐢𝐭𝐧𝐨𝐝𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐀𝐂𝐄|𝐒𝐇𝐈𝐍-𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐁𝐞𝐥𝐠𝐢ë 𝐞𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝!

21 en 22 september vieren we ons 25-jarig bestaan, eerst in Nederland, en vervolgens in België! En dat doen we samen met het Spaanse team, dat er enorm naar uitkijkt om jou en je hondje (s) terug te ontmoeten.


Schrijf je snel in voor een gezellige, onvergetelijke dag (of dagen :-)!

Voor Nederland via https://ace-charity.org/ace-dag-2024/
Voor België via: https://ace-charity.org/shin-dag-2024/




𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞𝐥 𝐣𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐝𝐫𝐚𝐧𝐤𝐣𝐞𝐬 𝐞𝐧 𝐦𝐚𝐚𝐤 𝐨𝐧𝐳𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐫𝐯𝐨𝐞𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐛𝐥𝐢𝐣!

 

Wij duimen volop voor mooi weer, zodat we gezellig kunnen genieten van een aperitiefje, barbecue,... in de tuin. Omdat een glaasje wijn of bubbels dan altijd in de smaak vallen, heeft Wijnvoordeel.be een exclusieve Trooperactie opgezet.  

Elke bestelling van minstens € 40 die deze maand via www.trooper.be/shin-ace bij Wijnvoordeel.be gedaan wordt, levert SHIN|ACE € 10 EXTRA commissie op. Bovenop de standaard commissie van 3,6% commissie dus.

Wat geeft dat dan? Dit bijvoorbeeld: 
Aankoop van € 47,94 bij Wijnvoordeel.be via www.trooper.be/shin-ace = 
€ 1,72 commissie + 10 EXTRA commissie
= € 11,72 commissie voor SHIN-ACE.

­Voor € 40 vind je al makkelijk 4 of 5 flessen wijn bij Wijnvoordeel.be. En anders dan hun naam doet uitschijnen, vind je er ook cava, champagne en prosecco.
­
Ontdek het aanbod van Wijnvoordeel.be: http://r.info.trooper.be/mk/cl/f/sh/WCPzyXJTZ7Q5vNOiaboXiKxbkS6JuG5G/2GRJZW14EXVR
 

Vakantietijd....

 


Maak jij Romina terug gelukkig?

Romina (7 jaar) is een rustige Mastin die gelukkig was bij haar baasje. Ze waren een onafscheidelijk stel en Romina was verwend en geliefd. Haar baasje was een jonge man en ze zouden samen moeten oud geworden zijn. Haar baasje werd echter plots ernstig ziek en moest naar het ziekenhuis, waar hij nooit meer uit kwam. 

Voor Romina brak hierna een eenzame tijd aan, ze bleef alleen achter in de tuin. Geen mens die naar haar omkeek, behalve een buur die af en toe wat eten bracht. Romina heeft enorm getreurd en was er het hart van in omdat ze het niet begreep en maar niet kon vatten waar haar baasje was. 

Ondertussen hebben wij haar opgenomen in onze grote familie en gaan we er alles aan doen om haar weer gelukkig te maken. Ze is een lieve dame met een goed karakter, die nu leert leven tussen andere honden en hoopt dat er ergens een nieuw baasje voor haar zal opstaan.

Meer informatie over haar vind je hier

Langzitters van de maand Juni 🐶 Anske & Mirella

Anske en Mirella werden - ondertussen al weer 3 jaar geleden - gered uit een dodingstation. Ze waren doodsbang, kropen letterlijk over de grond van schrik en durfden je amper aankijken.

Gelukkig blijft er van deze bange, terughoudende honden ondertussen niet veel meer over! Het zijn twee ondernemende, dappere dames, die altijd klaar staan voor actie. Ze houden enorm van een lange wandeling, zodat ze even hun energie kwijt kunnen, maar ze spelen net zo graag met hun balletje!

Anske is de voortrekker van beide meiden, en zal als eerste naar je toe komen voor een knuffel en wat aandacht, Mirella zal eerder haar voorbeeld volgen. Maar ze zijn allebei even vriendelijk en sociaal, ook naar andere honden toe!

Een huis met een grote tuin waarin ze goed kunnen rennen, afgewisseld met een stevige wandeling, zou de ideale thuis zijn voor hen! En wanneer hier ook een liefhebbend baasje aan te pas komt, hebben ze alles waar hun hartje maar naar verlangt!

 

ANSKE

MIRELLA

Informatie over Anske vind je hier en over Mirella hier    

Langzitter van de maand Juni 🐱 Kaos

Kaos en Bao werden als kitten geadopteerd door een jong koppel, de broertjes waren hun oogappels en betekenden de wereld voor hun tot de komst van de baby. Er was niets mis met de broertjes want ze waren schatten van katten maar opeens had mevrouw een allergie aan katten, dit voel toevallig samen met de komst van hun kleine spruit. 

Ze kwamen bij ons aankloppen en zo verwelkomden we ze in onze grote familie. Ze kunnen perfect apart geplaatst worden dus we hopen zo dat hun kansen vergroten op adoptie.
Beide katjes zijn heel sociaal, komen heel graag knuffelen maar waren in het begin wat het noorden kwijt wat ook logisch is want ze hebben hun thuis moeten inruilen voor een (voorlopig) leven in een kooi.

Meer informatie over Kaos vind je hier.  

maandag 17 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Elise's opvangmama vertelt

Toen ze haar opmerkte in onze refugio werd ze verliefd… Een Mastin dametje die op haar rug lag, omringd door onze studenten. Ze wilde haar een kans geven zodus nam ze haar in opvang.

Elise is apart van karakter. Ze houdt van je en dat onvoorwaardelijk, maar gaan wandelen doet ze niet graag, ze is nog niet gewoon aan de lijn. Zij is dol op de kleinkinderen maar past beter bij kinderen vanaf 12 jaar want ze is best een flinke hond. Ze is waaks en alert in huis maar verder een rustige, lieve en zachtaardige hond.

Als een echte Mastin moet ze je eerst komen besnuffelen en leren kennen. Elise scoort erg positief en haar opvangmama is vol lof over deze grote dame! Wie een flinke waakse dame, maar tegelijk ook een beste vriendin in huis wil, moet zeker aan onze Elise denken!!

Elise is in opvang in België.





Meer informatie over haar vind je hier.