dinsdag 7 mei 2024

Dagboek van Fabienne - Pastis en Pernod, twee modehondjes.

Ze raken vaak niet verkocht hier in Spanje, ook al zijn het bijzonder vrolijke en aanhankelijke honden die je hart onvoorwaardelijk stelen. De Pomsky’s, een kruising tussen een Pomeriaan en een Husky, ooit gecreΓ«erd om een “kleinere” Husky te bekomen, want dat vinden mensen nu eenmaal geweldig. Maar ja, ze hebben net als elke hond opvoeding nodig, en dat vraagt tijd en geduld.

We krijgen hen regelmatig binnen, en het zijn altijd vriendelijke, gemoedelijke en sociale honden. Het blijven echter honden wiens vacht onderhouden moet worden, ze moeten nog veel leren, en diep vanbinnen blijven het Husky’s… Ze hebben beweging, aandacht en verzorging nodig!

Waarom belanden ze vaak in de dodenstations? Omdat het mooie beertjes zijn als ze klein zijn en te koop staan, en op een emotioneel en impulsief moment gekocht worden. Maar eens het beertje een beer wordt, is de liefde over…

Wij willen ook voor deze twee zo graag een verantwoord baasje vinden, want eens je ze kent, kan jouw liefde voor hen niet meer stuk! 

Informatie over Pastis vind je hier.


Informatie over Pernod vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten