donderdag 16 mei 2024

Atlas (ACE Rock) onze geadopteerde kat uit Spanje

Hij kwam anderhalf jaar geleden naar Nederland. In het begin was hij behoorlijk schuw en hield zich op de achtergrond, wat begrijpelijk was na zo'n grote verandering. Hij had tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe omgeving en aan ons, onze poes Noa, en onze border collie Freya (Ook van ACE ,Fresa Laurien) Maar al snel begon hij zich meer op zijn gemak te voelen en zijn nieuwsgierigheid nam de overhand.

Het was prachtig om te zien hoe Atlas langzaam uit zijn schulp kroop. Zijn speelsheid kwam steeds meer naar voren. Hij begon met kleine stapjes, voorzichtig onderzoekend, maar het duurde niet lang voordat hij door het hele huis rende en met zijn speelgoed speelde. Hij ontwikkelde een voorliefde voor alles wat rolt en ritselt, en zijn energie en enthousiasme brachten leven in ons huis.

Nu is Atlas een hele lieve en speelse kater die graag knuffelt (wel alleen als hij er zelf zin in heeft..) en altijd in is voor een spelletje. Zijn luide gespin vult ons huis met vreugde. Hij is niet meer de bange kat die hij ooit was, maar een dappere en liefdevolle metgezel, hij komt zelf vaak buiten nu!

Atlas is echt een super toevoeging aan ons gezin. We kunnen ons geen leven zonder hem voorstellen. Zijn reis van Spanje naar Nederland heeft ons leven verrijkt en hij brengt ons elke dag weer geluk!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten