zondag 24 september 2023

Fabienne’s kat van de week ๐‘ด๐‘จ๐‘จ๐‘ฐ๐‘ฒ๐‘ฐ,...

Dit is Maaiki. Ziet ze er niet prachtig uit met haar tortie- chocpoint vachtje en blauwe ogen? Maaiki heeft als kleine kitten geen liefde gekend en is opgegroeid tot een bang katje. Ze werd geadopteerd, maar dit bleek toch niet het gouden mandje te zijn dat helemaal geschikt was voor haar, dus daarom is ze op zoek naar een nieuwe thuis.

Maaiki is zeker geen knuffelkatje ze is bang van mensen en wordt het liefst met rust gelaten wordt. Zolang er een warm plekje is en wat lekkers om te eten is, is het goed voor haar. Ze komt af en toe wel eens snuffelen, maar aan aaitjes heeft ze geen behoefte. De pogingen om haar verder te socialiseren waren tot nu toe zonder veel succes. Ze heeft wel enkele stappen vooruit gemaakt, maar nu is ze al een hele tijd op hetzelfde niveau blijven hangen. Ze is ook bang van andere katjes. In haar huidige thuis is een ander katje en dit lukt niet voor Maaiki, daarom zijn we op zoek naar een nieuwe thuis voor haar. Maaiki is een rustige kat en is het liefst lekker lui. Af en toe speelt ze wel eens graag en dan vergeet ze even alles waar ze zo bang voor is. 

We zijn opzoek naar een rustig plekje waar er geen andere dieren zijn, waar ze lekker met rust gelaten wordt en waar ze zich veilig voelt. Bij iemand die geen verwachtingen van haar heeft, die haar de kans wil geven om op haar eigen tempo verder open te bloeien, maar die het ook okรฉ vindt als dat niet gebeurt.

Maaiki is te bang om naar buiten te gaan en daar lijkt ze ook geen behoefte aan te hebben.

Maaiki is een makkelijke eter, alleen runds bevalt haar niet zo goed. 

Heb jij een plekje waar Maaiki haar mooie, speciale zelf kan zijn? Dan horen we graag!

Voor meer informatie over haar vind je hier. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten