zaterdag 23 september 2023

Dagboek van Fabienne - Het verhaal van Masha en Kirby.

Masha en Kirby waren de hondjes van een jongen van 18 jaar, die plots op straat kwam te staan nadat zijn beide ouders overleden. Hij had altijd goed voor zijn hondjes gezorgd maar stond er nu alleen voor. Zijn toekomstige schoonouders hebben hem geholpen, zo goed als mogelijk, maar konden naast hun twee kinderen, een hond en een poes niet nog eens twee honden erbij nemen op een mini appartementje. Er werd gezocht naar een oplossing voor de twee hondjes, maar die kwam er maar niet, en toen kwamen wij in beeld. 

Masha en Kirby werden ooit zelf door hen geadopteerd uit een dodenstation, en horen echt samen. Daarom willen we eerst proberen om hen samen te houden want vooral Masha, die een tikkeltje banger is, houdt zich enorm vast aan Kirby. Ze zijn samen opgegroeid, zijn gewoon aan kinderen, gewoon van in huis te wonen, alleen thuis te blijven als baasje even weg is, kortom het zijn echte huishondjes. 

Vriendelijke, lieve schatjes die zeker ergens moeten zien thuis te komen. Wie zet er mee de schouders onder dit lieve paar?

Meer informatie over Masha vind je hier.


Meer informatie over Kirby vind je hier.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten