dinsdag 13 juli 2021

In memoriam Sientje (ace Alba)

Ons Sientje is vanmorgen op haar zetel zachtjes ingeslapen. Februari 2020 waren haar nierwaarden niet goed (creatinine 310). Toen heb ik Ipaketine en Fortekor gegeven en homeopathie en .. een wonder: na 5 weken waren haar nierwaarden terug super ! Creatinine 69 !!!

Drie weken geleden met het warme weer at ze weer niet … Haar creatinine was toen 228 : Manageble dus … en na een spuitje cortisone at ze weer goed maar een dikke week later wilde ze weer niet eten … Creatinine 700 … nog een kleine week vanalles geprobeerd maar er gebeurde geen wonder deze keer en gisteren was haar creatinine 1000 dus hebben we een moeilijke beslissing moeten nemen op aanraden van de dierenarts. Vanmorgen lag ze nog op haar zetel te slapen toen hij langskwam en om 8 uur is ze daar  zachtjes  ingeslapen Maar ze heeft bijna 2 jaar een super tijd gehad - de beste tijd van haar leven wsl !

Na 12,5 jaar afzien in Spanje eindelijk een gelukkige hond - spijtig dat ze niet langer heeft mogen genieten en wij van haar. De beschrijving van Shin klopte als een bus : eerst bedeesd maar ze vertrouwde ons snel en dan : de allerliefste !

Sientje op haar zetel


Sientje en haar vriendinnen - de 3😷 musketiers 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten